keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Sammalta


Essie - Ballet slippers
Seppälä Tiia Vanhatapio - Moss
Strasseja

Lisää ranskiksen harjoittelua. Oikeaan käteen alkaa jo sujua, vasempaan tuli vähän turhan kulmikkaat vielä. Mutta tekemällä oppiii :) Strassejakin tuli käytettyä pitkästä aikaa, sillä en halunnut taas sotkea glittereiden kanssa, koska se niitten poistaminen...

Mossista en alunperin tykännyt kovinkaan hurjasti, oli ilmeisesti joku hyivihreää kausi meneillään, koska nyt olen aivan myyty. Vähän samalla lailla taisi käydä Sangren kanssa, kummatkin jääneet vähän taka-alalle, ja en kyllä ymmärrä miksi. Tämänki tarvitsi kärkiin vain yhden kerroksen! Ja mätsäsi vielä niin hyvin strassienkin kanssa. 

Geelikynsien tekointo on kutakuinkin huipussaan, mutta päätin nyt odottaa omien kanssa edes viikonloppuun, koska kirjoituksiinkin pitäisi ehtiä lukea.. Toisaalta tänään on lyhyt koulupäivä eikä huomenna koetta, paitsi kemian tentti, joka periaatteessa ei kuitenkaan ole koe.. Että sen näkee sitten innostunki viilailemaan jo tänään :D Toisellekkin olisi kiva kokeilla tehdä geelikynsiä, mutta vielä en ainakaan edes kehtaa ehdottaa sitä kellekkään, ehkä sitten joskus..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti