tiistai 17. syyskuuta 2013

Blackberry girl


Barry M - Blackberry
Kleancolor - Blue-eyed girl
Mattapäällyslakka

Ensimmäiset geelikynteni valmiit! Virheitä löytyy tietenkin joka lähtöön, mutta itse ainakin olen jopa tyytyväinen :) Paksuutta ajattelin viilata vielä vähä pois ja muotoa pitää hioa vielä paljonpaljon, mutta näin ensikertalaiseksi koen onnistuuneni ihan hyvin :D Ja oikean käden kynnet luonnollisesti näin vasenkätiseltä onnistui paremmin ja jäljestä tuli tasaisempaa. Ja viilan käyttöä tarttee muutenkin opetella vielä paaaaljon.. Mutta nyt ovat ainakin kummankin käden kynnet (suurinpiirtein) samanmittaiset! Hieman vajaa 19 milliä on nyt näiden pituus :) Geelikynseilijät jotka blogiani luette, saa (ja pitää!) antaa palautetta :) Eihän sitä muuten kehity jossei tiedä mitä pitäisi tehdä tehdäkseen oikein :D Sainkin fb:n rakennekynsiryhmästä jo paljon vinkkejä! Ja voi olla että jo pian pitää huoltaa nämä vaikkei kasvurajaa olekkaan.. ihan vain siitä syystä että saisin niistä paremmat :D

Periaatteessahan olisin pystynyt myös pitämään omat kynteni pitkinä ilman geelejä kuten tähän mennessä mutta keskisormen lohjettua puolesta välistä ja etusormestakin oli reunasta pala kynsiliimalla kiinni, totesin etten enää vain jaksa hermoilla sitä että koska lohkeaa seuraava :D Ja kaikenlisäksi se, että näin oli mahdollisuus saada kummankin käden kynnet yhtä pitkiksi. Etusormen, keskisormen ja nimettömän kynsissä on tipit ja peukalossa ja pikkurillissä vain oman kynnen geelaus, ja kummassakin kädessä sama järjestys.
Geelilakkojen kanssa en vielä ruvennut sotkemaan vaikka paketissa tuli mukana valkoinen (nämä siis tehty meredeidin geelikynsien aloituspaketilla). Päällygeelin päälle lakkasin ihan normaalisti, laitoin aluslakankin vaikka sitä ei varmaan tarvitsisi (?) mutta varmuuden vuoksi kun en tiennyt :D Nii ja muuten te fiksummat, voiko rakennegeelin ja päällysgeelin väliin laittaa tavallista lakkaa? Itse suunnittelin laittavani ranskislakan, ei sitte tarvitsisi jokaista ranskista tehdessä laittaa :D Säästyisi paljon! Vai voiko sitä laittaa kahden päällysgeeli kerroksen väliin vaivaivai.. kysymyksiä olisi niin paljon!

Mutta näistä itse lakkauksista sen verran, että Blacberryä kaksi kerrosta, huolellinen yksi kerros olisi riittänyt mutta minäpä en ollutkaan huolellinen. Blue-eyed girliä joissakin kynsissä kaksi, joissakin yksi, sillä glittereitä tuli vähän vaihtelevalla menestyksellä ja esimerkiksi pikkurilliin en meinannut millään saada glitteitä :D Monissa blogeissa olen myös nähnyt kuinka mattalakka muuttaa glitterlakan aivan erilaiseksi, ja pitänyt kaaauan jo kokeilla itsekkin. Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja laitoin sitä mattalakkaa, ja onneksi laitoin! Glittereistä löytyi aivan uusi ulottuvuus!

4 kommenttia:

 1. Suosikki tähän mennessä! :P Mistä oot hommannu ton lakan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Barry M on lontoon tuliaisia ja Kleancolorin glitterlakan sain vaihdossa :)

   Poista
 2. Kynnet on todella hyvät ensimmäisiksi ja kuten jo sanoitkin viilausta ohuemmaksi kärjistä lisäksi massaa stressi pisteelle paaaaljon enemmän ja sivuilta voisi viilailla kapeammiksi. Toiset käyttää geelien välissä lakkaa ja pitää vain antaa kuivua kunnolla ennen kuin lisää geeliä. Kyllä se siitä ajan ja harjoituksen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon kommentistasi! Viilauksen kanssa vain pelkään viilaavani liikaa niin että menee omaan kynteen, vaikka ei se kyllä ihan heti ensimmäisenä sinne asti menekkään :D mutta kuten sanoit, paljon harjoittelua, eihän kukaan ole seppä syntyessään :)

   Poista