lauantai 28. syyskuuta 2013

DC05


Flormar - DC05
Konad - Black
XL-laatta E

Tällä hetkellä jonkinsortin ideapula meneillään. Ei vaan millään keksi mitään vaikka toisaalta ideoita olisi vaikka ja minkälaisia, ei vaan mitään sellasta NOI TÄYTYY TEHDÄ NYT HETI. Ja sellaset kynnet yleensä onnistuuki, toinen sellanen että pitkän aikaa suunnitellu tekevänsä tietynlaiset mutta aina unohtunut, ne kans yleensä onnistuu. Mutta ei tällaset "otampas tuolta pari lakkaa ja säädän niillä jotain", eiei, ei vaan oo mun juttu tää spontaaniuus. 

DC05 itsessään aivan ihana lakka, olisin siis aivan hyvillä mielin voinut jättää sen yksinäänki, mutta eii pitihän sinne vähän koittaa leimata jotain epämääräistä kuviota sekaan. Oon niin kateellinen Belegwenille ja hänen kahdehdittaville leimaustaidoilleen! Nääkin mun oli tarkotus  tehä ihan kynnen kärkeen, ja vissiin 2/10 onnistui, wuhuu... Mutta empäs tehnyt montaa kertaa koska flormarikin olisi sitten pitänyt uusia. Pitänee opetella laittamaan päällyslakka ennen leimauksia että voi sitten poistaa leimaukset vahingoittamatta alla olevaa lakkaa.

dc05 peitti kahdella, laitoin kolmannen peittämään pieniä virheitä. Kuivui yllättävän nopeasti leimausvalmiiksi.. Duo -efekti voisi olla erottuvampi mutta en valita, on se hyvä näinkin.

* Testing flormar DC05 duochrome nailpolish. Needed two coats for full coverage. Don't know why, but I add stamps on the side of nail, bad mistake! So jealous for those who can stamp almost parfectly..2 kommenttia: