torstai 5. syyskuuta 2013

Leopardiviikko: Vastavärileo


Essie - Aruba blue
akryylimaalit ja dotting tool

oooaaa mikä lakka ♥ Katsokaa nyt sitä! Ihanan tummansininen pienellä hopeisella shimmerillä ja täydellisellä levittyvyydellä. Kahdella kerroksella tälläistä jälkeä, ensimmäinen jäi hieman vaaleaksi. Ja kuivui nopeasti eikä jättänyt raitoja ja ja ja... En oikeastaan keksi mitään valittamista tästä. No kynsinauhojen putsaaminen oli aika hankalaa mutta pikkuvikoja sellaiset! Tämän lakkauksen päälle heitin taas mattalakan, koska aruba blueta googlettaessani törmäsin lakkaukseen jossa se oli matattuna ja täytyihän munki. 

Tykästyn lakka lakalta yhä enemmän Essien lakkoihin. 8 tämän merkin lakkaa multa löytyy eikä yksikään ole tuottanut minkään asteista pettymystä, päin vastoin yllätyn aina kuinka hyviä ne ovatkaan! Enkä nyt oikein voi uskoakaan että mulle olisi sattunut 8 harvinaisen hyvälaatuista :D

Joku aika sitten totesin että haluiaisin kokeilla lakkausta vastaväreillä, nyt sen sitten päätin toteuttaa. Muutenkin tuntuu että viimeaikoina tullut lakattua mitä ihmeellisimmillä väriyhdistelmillä välillä. Vähän sillä asenteella, että kaikki värit saa jotenkin yhdistettyä kivasti toisiinsa. 

kuvatulvavaroitus! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti