sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Syksy saa tulla!OPI - Alpine snow
It's so easy - Black
Akryylimaaleja

Pitäis lukea kemian yyooseen, mutta mitä keksimpäs sitten ruveta tekemään kunnon syksykynsiä joiden tekemisessä menee mahdollisimman kauan! Ja kynsinauhoilta en mitenkään päin hinkkaamalla saanut kaikki pois, joten saatte nyt tyytyä epäpuhtaisiin kynsinauhoihin. Jotka toivottavasti viimeistää suihkussa putsaantuvat.

Kaivoin siis esiin keltaisen, punaisen, oranssin ja ruskean akryylimaalin ja rupesin kokeilemaan kuinka liukuvärjäys onnistuu niillä. Ja ihan hyvin näytti onnistuvan! Voisin jopa kokeilla toistekkin. Punaista olisi saanut olla hilppasen enemmän, ainakin toisessa kädessä ruskea ja oranssi on vähän liian isossa osassa. Mutta kaikinpuolin jo itse liukuvärjäys näytti kivalta, mutta koska lukemista ei millään jaksanut aloittaa, otin vielä koristelulakan kauniiseen käteeni ja aloin tehdä mukalehtensäpudottaineitapuita. Meinasin vielä lisäillä sitä ja tätä ja vaikka glitteriä, mutta onnekseni hillitsin itseni. Koska kerrankin voin olla tyytyväinen kynsiin ;) Vaikka nuo oksat on kaaaukana siitä mitä hain muttaihansama :D
2 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet :3 mä katoin eka et noi oksat on siirtokuvia, oot siis onnistunu mielettömän hyvin!

  Ja pakko vielä nostaa hattua sille että kirjoitat kemian, tsemppiä kirjoituksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vähän hirvittää tuleeko siitä mitää mutta toivottavasti nyt kuitenkin onnistuisi, vähän niinkuin tulevaisuuden suunnitelmat siitä kiinni kuinka kemian yo menee :D kiitos :)

   Poista