maanantai 16. syyskuuta 2013

I'm the boss! ja Bogota blackberry


Essence - I'm the boss!
Konad - Pearl white
XL laatta E

Aikani kirottuani edellisten lakkausten poistoa, päätin etten enää hetkeen pistä glitterlakkoja. Mutta kappas vain kun muistin etten ole vielä käyttänyt Essencen I'm the bossia, unohtui noinvain kuinka kamalaa glittereiden poistaminen on. Eihän tämä periaatteessa glitterlakka ole, mutta en kyllä tiedä mikä muukaan. Shimmeri ei koska liian isoja "glittereitä", creme ei juuri noiden glitterlastujen takia. Eikä oikeastaan puhdasta glitterikään. Ja lastulakatkin miellän aivan erilaisiksi. No kuitenkin, pelkäsin hieman tämän peittävyyttä, mutta aivan turhaan. Kahdella kerroksella saatiin peittävää jälkeä. Kuivumisnopeus tosin olin kutakuinkin pohjamudissa, mutta sallittakoon se tämän kerran, ja ensi kerralla käytän pikakuivattajaa.

Ajattelimpa siinä samassa sitten leimata piiiiitkästä aikaa valkoisella, ja nyt voin taas hyvillä mielin olla leimaamatta siihen asti kunnes saan ostettua kunnon valkoisen leimauslakan. Tästä ei meinaan ole mihinkään, kuten varmaan huomaatte. Kuviot yrittävät esittää kukkia, näyttävät enemmänkin epämääräisiltä koukeroilta. Essencen valkoista leimauslakkaa on ainakin kehutta, että taidampas kotiuttaa sen kun seuraavan kerran teen tilausta essenceä myyvään nettikauppaan.


OPI - Bogota blackberry
wet n wild - french white creme
It's so easy - Black
Essence - Mysterious black

Laitoimpas nämä nyt sitten samaan postaukseen, vaikka aluksi ei tarkoitus ollutkaan. Muuten vain olisi taas alkanut kertymään postauksia luonnoksiin turhan paljon :D

Näissä pohjalla on bogota blackberry, joka kuuluu niihin lakkoihin joiden olemassaolon olen aivan unohtanut. Miten tälläisen upeuden on voinut unohtaa? Tai sitten sen upeus johtuu mun meneillä olevasta punalakkarakkaus kaudesta. Tämä kuuluu myös niihin lakkoihin, joille on äärettömän vaikea keksiä koristeluja, joten päädyin tuttuihin ja turvallisiin seepraraitoihin, tällä kertaa vinosti kärkeen laitettuna. Enkä taaskaan tiedä minkä takia noita kiekuroita piti ruveta tunkemaan tonne sekaan :D Pelkkä rajaviiva Mysterious blackillä olisi hyvin riittänyt! Mutta eiii. Mysterious blackissä oli muuten yllättävän hyvä sivellin, ehkä hieman liian lyhyt, mutta kapeus oli mainio.
2 kommenttia:

 1. Oi, ihana toi punainen, oikein mehukkaan värinen :D
  Nätti lakkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, ainakin päivänvalossa pääsee oikeuksiinsa :) kiitos! :)

   Poista