lauantai 31. elokuuta 2013

Leimoja


Wet&wild - Caribbean Frost
Konad - Black
It's so easy - Black
Essencen glitterhile ja BundleMonster 204

Vihreä linja jatkukoot. Mitä mulla on nyt tälläsiä värikausia? Ensin tein paljon punaisia lakkauksia, sitten sinisiä ja nyt vihreitä? Mikä seuraavaksi, keltainenko? Oon yrittäny valita muka monipuolisesti värejä mutta ny kun katselin viime viikkojen postauksia.. Sininen, Lila, Punainen, punainen, punaoranssi, pinkki, sininen, sininen, vpunanen, vsininen, RUSKEA!! mutta PUNAruskea.., vihreä, vihreä, VIHREÄ. Ei hätää, huomenna siniset vaihteeksi! :D

Lakkaushaastessa tällä viikolla aiheena leimailu, koko viikon pähkäilin mitä tekisin ja nyt päätin sitten kans tehdä enkä vain miettiä sitä. Ensimmäinen yritys epäonnistui surkeasti, siitä kuvia alempana. Pieniä kuvia. Ettei surkeaa epäonnistumista näe. Mikäli haluat kuitenkin tutkia tarkemmin, klikkaa kuvaa jolloin saat sen suuremmaksi :) Näissä käytetty Essencen Gold feveriä ja Konadin Blackia. Muuten ihan hyvä, mutta Gold fever ei tunnin odottelunkaan jälkeen ollut tarpeeksi kuiva, ja kun leiman painoi kynteen alla oleva lakka suloisesti liukui minne sattuu ja jätti ihania törröttäviä glitterhiukkasia sinne tänne. Note to self: älä enää ikinä yritäkkää leimata glitterlakan päälle, ilman että siinä on pikakuivattajaa ja ollut ainakin yön yli. Eikä silloinkaan välttämättä. Mutta palataampas takaisin nykyisiin onnistuneisiin kynsiin. Tai ainakin onnistuneempiin. 

Caribbean Frost peitti kahdella, pientä raidoittumista havaittavissa mutta ehkä se sallittakoon. Kuivu leimauskelpoiseksi sinä aikana kun kävin syömässä, eli juuri optimi kuivumisaika :D Alkuperäinen suunnitelma oli tehdä valkoinen seepraraidallinen alue vinosti kynnen yläosaan (taas niin mahtavan hankalasti selitetty) mutta kuten arvata saattaa, en vieläkään osaa pysyä suunnitelmissani. Joten valkoinen ja seeprat jäivät pois mutta vinoisuus sentäs jäi. Leimarajalla on Essencen tummanharmaata glitteriä joka saapui toissapäivänä muutaman muun glitterin ja 8 mikrohelmipurkin kanssa Katjamarialta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti