maanantai 5. elokuuta 2013

Ostoksia ja saatuja


Essie - wicked

Olin tosiaan viime viikon lapualla englannin kertauskurssilla, sen päätteeksi lupasin itselleni yhden normaalihintaisen Essien. Tarkoituksena oli ostaa Naughty Nautical, mutta kappas! Eipähän tietenkään juuri sitä löytynyt Seinäjoen Anttilasta. Toisena vaihtoehtona oli joku kiva punanen, ja Too Too Hot oikein hyppäsi silmilleni, joten päätin ottaa sen vaikkei se nyt ihan peruspunainen olekkaan. Lisäksi löysin Wickedin aleloodasta enkä voinut vasustaa tuota lähes kokiksen väristä lakkaa. Ostopäätökseen vaikutti myös se että kohta on syksy eikä minulla ole paljoakaa tummia lakkoja :D Goshin löysin Emotionin alepöydästä, meinasi muutama muukin lähteä mukaan mutta poikaystävä toppuutteli, joten vain tämä yksilö pääsi uuteen kotiin.

Too Too Hot kuuluu Essien Braziliant kokoelmaan, joka julkaistiin 2011.
Wicked taas on Essien Wicked kokoelmasta, joka ilmeisesti ilmestyi syksyllä 2012. Maybelline - Colorama Orange Attack
Golden rose - Jolly Jewels 112
Sally Hansen - Base and top coat

Orange Attack ja Jolly tulivat pikkusiskoltani, tein hyvän vaihtokaupan. Pääsin eroon kahdesta lakasta joita tuskin koskaan tulisin käyttämään ja sain tilalle kaksi joita varmasti tulen käyttämään ;) Nyt mulla on jo 4 Jollyä!

Onnistuin hukkaamaan Rimmelin aluslakkani. En käsitä missä se voi olla :D Tarvitsin kuitenkin nopeasti uuden aluslakan ja ensimmäisenä tuli vastaan Sally Hansenin hylly, josta en löytäny aluslakkaa? Meinasin ottaa nail strenghtenerin, koska käsittääkseni nekin kävät aluslakasta, mutta sitten näin tämän ja totesin että syteen tai saveen. Mun mielestä nää alus+päällyslakka jutut on aika huonoja, mutta saa nähdä josko tämä yksilö toimisi. Ja parempi olisikin toimia, myyjäkin sano että tää olis hyvä!Essie - Aruba Blue
Barry M - Blackberry
Barry M - Cyan Blue

Aruba Blue on frost lakka joka käsittääkseni ei kuulu mihinkään kokoelmaan :D
Blackberry on Barry M Gelly kokoelmasta, joka ilmestyi 2012 syksyllä.


O.P.I - What wizardry is this?
Barry M - Red Glitter
Essie - Jamaica me crazy 

Ja nämä kuusi ihanuutta saapuivat poikaystävän mukana lontoosta ♥ Pyysin pinkkiä, sinistä ja barry M, kaiken sain ja vähä ylikin, täytyy myöntää että hyvin koulutettu ;) Näistä erityisesti ihastuin Essien Aruba Blueen, muistankin siitä joskus maininneeni joten tiedä vaikka jonnekkin alitajuntaan olisi jäänyt muistiin :D Ja uusi hiekkalakka ♥ Opin nestehiekkoja en olekaan päässyt vielä testaamaan :p

Jamaica me crazy kuuluu essien syksyn 2012 kokoelmaan Dive Bar, What wizardry is this? on OPIN 2013 vuoden kevään Oz The Great and Powerful kokoelman liquid sand.

Lakkaähky alkaa jo kolkutella.. Kosmetik4lessiltäkin tulossa muuuutama lakka, mutta niistä lisää myöhemmin ;)

8 kommenttia: