torstai 15. elokuuta 2013

Gold feverLumene - 3in1 Nail ridge filler
Essence - Gold fever
Seppälä - Tiia Vanhatapio Blackbird

FB:n lakkaushaaste ryhmässä viime viikolla oli aiheena ranskalainen manikyyri, tässäpä minun versioni. 

Tiesin heti tämän lakan saatuani että tykkään siitä, mutta tykkäänkin siitä enemmän kuin ajattelin. Kahdella kerroksella sai peittävää jälkeä, ainakin näin kärkiin. Kuivui suhteellisen nopeasti vaikka olikin paksua. Paksuuden takia epäilin että tämä jäisi isoiksi kasoiksi, mutta levittyi kuitenkin ihmeen hyvin. Punaista glitteriä luulin tässä olevan enemmän ja isompia, mutta punaista olikin vain harvan shimmerin muodossa. 

Alla vielä arvostelu Essencen pro white effect -lakasta!
 Testasin Essencen pro white effectiäkin tässä lakkauksessa. Ei se ny niiin paljoa keltaisuutta poista että yksinään voisi käyttää, mutta normaalisit käytän 2-3 kerrosta ranskislakkaa, ja kun tätä oli alla tarvitsi vain yhden ranskislakkakerroksen siedettävään lopputulokseen. Eli kyllä se jotenkin vaikuttaa :D Eiköhän tämä tule käytettyä.

PWE:tä oli tosi helppo levittää, eikä sen kuivumista tarvinnut paljoa odotella.

4 kommenttia:

 1. Täytynee koittaa tuota essenceä itsekkin, ne on niin ihanan edullisia ettei mitään juuri menetä vaikkei toimisikaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kokeilemisen arvoinen :) hintalaatu suhde ainakin kohdillaan!

   Poista
 2. Onko sulla tuosta Lumenen ridge filleristä jotain postausta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ykistään siitä ei tämän parempaa taida olla, muutamassa muussa ranskiksessa se on ollut käytössä ( http://nailaddictp.blogspot.fi/2013/07/pinkki-seepra-2.html ja http://nailaddictp.blogspot.fi/2013/06/black-stripes.html ainakin). Voin toki tehdä yksityiskohtaisemman arvostelun jos haluat :)

   Poista