torstai 29. elokuuta 2013

Pilkkutauti


OPI - Alpine snow
Essie - Nauhgty nautical
Aden Cosmetics - 91
Akryylimaalit ja dotting tool


Köh, ei nyt ihan sellaiset mitä suunnittelin. Niistä piti tulla spiraaleja, miltä ne tosiaan ei näytä jollei oikein supertarkasti koita seurata missä ne menee. hmph. Oikean käden nimettomästä (mikä näkyy vieressä olevassa kuvassa) ehkä selviten huomaa, muttei oikeastaan siitäkään (ja vasemman nimetön onnistui kaikista huonoiten..) Nyt jälkikäteen tajusin, että samanväriset pisteet olis pitäny laittaa lähemmäs toisiaan ja eriväristen välille taas enemmän tilaa että sprilaalimaisuus näkyisi paremmin, eli ei niinkuin näissä että osa on päällekkäinkin, tosin se ei ollut tahallista. käsi ei totellut. möh. Että musta pahasti ny tuntuu siltä että pitää lähiaikoina koittaa tätä uudestaan, toivottavasti paremmin tuloksin..

Värit liukuväriin valitsin sillä periaattella että ei punaista, eikä sinistä. Nauhty nautival pomppasi silmille ja aikani etsittyäni sille paria, päädyin tähän harvoin käyttämääni adenin lakkaan. Joka periaatteessa on ihan koo värinen, mutta jota toisaalta tekee mieli karttaa viimeiseen astiin, mutta toisaalta juuri "uniikkisuutensa" takia se kokoelmissani näinkin kauan on pysynyt ja pysynee vielä toisetkin kauat. Vähän ihmetyttää nää Adenin lakat (näin btw..), koska glitterit on ainakin käsittääkseni tosi laadukkaankin oloisia, tosin jankkiituu aika nopeasti mutta sen voi korjata ohentajalla, mutta cremet ei peitä sitten millään, enkä nyt oikein usko sitäkään että joka lakka olisi tarkoitettu valkoisen päälle kerrostettavaksi. Ja kaikenlisäksi näiden numeroista ei oikeen tiedä erkkikää että mikä se loppujenlopuksi on.

Oon jotenki taas innostunu hirveesti liukuvärjäyksestä, mutta tällä kertaa selkeärajaisemmasta ja sellaisesta jossa värit erottuvat toisistaan, eikä niinkuin esim näissä (jossa liukuvärjäys hädin tuskin erottuu) tai näissä (joissa värit ovat samaa väriä mutta eri tummuusasteella). Seuraavaksi tekisi mieli kokeilla vastaväripareja, kuten sinistä ja oranssia tai punaista ja vihreää, tai miksei vaikka violetti-keltaisia. No ehkei kuitenkaan liukuvärissä, mutta muuten kyllä.. (tai mikä ettei liukuvärjätenkin..)

2 kommenttia: