keskiviikko 28. elokuuta 2013

SyksyisääEssie - Wicked
Kultainen koristelulakka
Strasseja

Tai ainakin yrittää olla kovin syksyistä. Strassit olisi voinut jättää pois ja palloviivoja olis voinu vähä miettä enemmän kuinka ne pistää. Muttamutta. Menkööt nyt tällä kertaa, ja koska en jaksanut miettiäkkään tekeväni toisia syyskynsiä, osallistuin näillä Adeninan lakkauskilpailuun. En kyllä käsitä miksi, tiedän kyllä että parempaankin olisin pystynyt mutta tällä hetkellä mun pää pursuaa toinen toistaan kesäisempiä lakkauksia ja sinne ei nyt vain mahtunut mitään kovin syksyistä :D 

Ensinnäkään en ymmärrä mistä juuri sain niinkin huonon idean että tungen strasseja?? Aluksi mulla oli siis vain wickedillä tehdy vähän vino ranskis kultasella glitterillä. Ja tuo ihmeellinen pisteviivasysteemi? halooo :D Pelkkä ranskiski oli kivempi, vaikka ei nääkää ny ihan katastrofit.

Wickedistä sen verran että se oli taattua Essie laatua. Näissä kaksi kerrosta, olisi riittänyt yksikin mutta halusin tummemman joten laitoin kaksi. Yhdellä kerroksella jäi tosi punertavaksi, kahdella tälläinen tummanpunaruskea (coca-cola lakka!) Kuivui erittäin nopeasti ja kiilsi nätisti ilman päällyslakkaakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti