sunnuntai 25. elokuuta 2013

Stuck on you


 Essence - Stuck on you
Akryylimaalit

OOooooo rakkkauttaaaa ♥ Essence Stuck on You ♥ Peitti YHDELLÄ, ja hyvin peittikin! Ei raidoittumia, ei koloja, ei kaljuuntumista, nopea kuivuminen, upea kiilto, ihana väri, tuollainen violetihtavan tummanharmaa hopealla shimmerillä. Oikean puoleisessa kuvassa väri oikeimmillaan. Mitä tähän nyt enään voi sanoa... Yksinkertaisesti täydellistä :p Ja sitä mä totisesti kaipasin tänään!

Alkuperäinen suunnitelma oli tehdä vesimarmorointi. Noo, ajattelin kokeilla sitä ensin yhteen kynteen, ja se näytti yllättäen jopa oikein hyvältä, en sitten tiedä miksen jatkanu loppuihin kynsiin. Halusinkin sitten kokeilla stampperiin vesimarmorointia mikäliekaan, no se ei sitten onnistunutkaan niin hyvin, ja siitä se ankara ketutus sai alkunsa. Sitten päätin tehdä rihmastoja water spotted tekniikalla, MUTTA mun hiuslakka ei vissiin ollut soveliasta tähän eikä se tehny reikiä. Oikeastaan sillä ei ollut mitään muuta vaikutusta kuin veden vaahtoaminen. Kokeilin parilla muulla lakalla, ja siinä samassa sohaisin kultasen lakan siveltimen housuilleni, joissa nyt on sitten muutama oikein ihana kultainen kynsilakkaläiskä. Mutta rihmastoja en onnistunut tekemään.

Tässä vaiheessa hermot alkoivat olla aaaaaika tosi tiukassa paikassa. Kokeilin vielä suihkutettavalla dödöllä (vitsi mikä neronleimaus!), ei toiminut mutta haju oli aika karsea. Aikani siinä kirosin ja nappasin sitten tämän essencen, ja oih onneksi se pelasti päiväni. Meinasin jättää yksinään mutten sitten raaskinutkaan, ja aloin tehdä waterfalleje. Ne eivät näyttäneet ihan katastrofilta, joten tyydyin niihin. Tästä lakkaustyylistä on hyvää vauhtia tulossa mun turvalakkaus.. Ja tästä lakasta todellakin turvalakka!


4 kommenttia:

  1. Essencen lakat on todella vahvapigmenttisiä ja melko paksuja, peittävät hienosti mutta saattavat sitten taas kuplia. Silti pidän essenceistä todella paljon myös itse. :) Ja kuplatkin korjaa Seche Vite... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luin kans sun blogista että oli kuplittanut, mutta en mä saanut tätä kuplimasn vaikka oikein yrittämällä yritin :o vaikka ei paksuja kerroksia tarvitsekaan kun peittää muutenkin niin hyvin :D

      Poista