lauantai 3. elokuuta 2013

Orange attack


Maybelline - Colorama Orange Attack
Orly - Goupie

Ehkä hieman tykästyin Goupieen. Se on niin.. Jännä! Orange Attackista en voi sanoa samaa. Levittyvyys jotain niin kuraa, ja mahdottomuus yrittää lakata niin ettei reunoille menisi kovin paljoa. Kaikenlisäksi neljännelläkin kerroksella kuulsi läpi ja selkeästi.Goupie onneksi kuitenkin oli edes sen verran peittävää että läpinäkyvyys poistui jonkin verran.

Alimmassa kuvassa värit ovat ehkä oikeimmillaan, muissa näyttää turhan kultaiselta. Ja mulla tuli tästä yhdistelmästä mieleen joku muu lakka, olisko joku Zoya tai vastaava? Oon ihan varma että oon nähny vastaavanlaisen. Pitänee tutkia.2 kommenttia:

  1. Mullakin oli toi orange attac, ei oikee natsannu! se oli liian lirua ja läpikuultavaa, ja mun silmään se oli liian punainen ollakseen oranssi. Mut toi goupie kyllä sopii tohon päälle tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, periaatteessa ihan kivan värinen mutta tolla laadulla, eiei. Poistunee mun valikoimista mitä pikimiten. Kiitos, kun sain Goupien niin ajattelin etten tule sitä mihinkään käyttämään, mutta sanansa saa syödä aina silloin tällöin :)

      Poista