torstai 1. elokuuta 2013

Teippiristikko


Gosh - Raw rose
Franken, jonka nimesin Look at glamiksi

Tää franken yhdistelmä on ollu mielestä jo.... tosi kauan! Varmaan siitä asti ku ensimmäisiä kertoja hololakkoja näin. Ja saadessani käsiin Seppälän Nails sarjan hologlam 01, eli siis hopean holon, oli pakkopakko kokeilla. Halusin kuitenkin kokeilla hologlamia itsekseenkin, ja kun sen testin eilen sain tehtyä, joutui se lakka uuteen käyttöön. Okei jäi sinne vielä puoli putelillista. Ainoa tyhjä ja puhdas kynsilakkapulloni oli tämä rimmelin päällyslakka, joten se joutui nyt uuteen käyttöön. Tykkään tästä aika sikana! Ei se ihan niin holo oo ku mä toivoin, mutta kyllä se vähä yrittää holostellakki. Ja tän väristä mullei ainakaa oo!

Mietin siinä sitten aikani minkä kanssa tämän yhdistäisin ja sitten äkkäsin ja ksi käyttämättömistäkin pääsi taas käyttöön. Raw rose peitti kahdella tarpeeksi hyvin ja kuivui ihan kiitettävän nopeasti. Teippien kanssa aikani sodin ja sain kuin sainkin ne edes jotenkin inhimillisesti. Pikkurilli meni jokseenkin omalaatuisesti, mutta muihin olen kyllä suhteellisen tyytyväinen, olihan tämä kuitenkin ensimmäinen kerta kun näitä teippejä käytin! Ja heti valitsin tällaisen yksinkertaisimman. hm.

Päälle laitoin yhden kerroksen Look at glamia (nimi tulee siis frankeniin laitetuista lakoista, H&M look at me:stä ja seppälä nailsin hologlamista :D), ja nyppäsin teipit pois, vähän turhan aikaisin.


6 kommenttia:

 1. Hienot kynnet! Tätä mania mun pitänee itsekkin kokeilla, nyt oon taas vapaa tekemään kaikkea päähän pälkähtävää kun lukijoiden lakkaushaaste on suoritettu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Mäki tätä suunnittelit siitä lähtien kun tuon koristeluteipin sain, ei vaan oo saanu aikaaseksi ku vasta ny :D

   Poista