keskiviikko 21. elokuuta 2013

Red glitter


Barry M - Red glitter
Konad - Black
XL-laatta E

Halusin taas vaihteeksi kokeilla leimausta, jotka tosin eivät pääse sitten lainkaan oikeuksiin kuvissa koska aina joku valonsäde tunki mukaan enkä millään saanut muokattua kuvia niin, että leimat näkyisivät kuin luonnossa. Ne ovat siis ruusuleimat. Alemmassa kuvassa näkyy vähä, mutta uskokaa poist nää oli tosi kivat! :D

Red Glitter oli aikamoinen yllättäjä. Peitti toisella suhteellisen hyvin mutta laitoin kolmannenkin, kuivui nopeasti, mataksi (?) mikä ihmetytti minua suuresti. Lisäksi tämä vaikutti ihan hiekkalakalta, ja tuntuikin siltä. Vaikka tietääkseni tämä on ihan glitteri eikä muuksi ole muuttunut. Päällyslakan kanssa ihanan joulunpunainen.

Näihin kokeilin ensimmäistä kertaa myöskin Essencen Better Than Gel Nails pikakuivattavaa päällyslakkaa. Ja täytyy sanoa että tykkään! Kuivui oikeasti nopeasti, ei merkkiäkään leimojen levittämisestä ja kyllähän se kivan kiillonkin toi :) Hintalaatusuhde ainakin kohdillaan! Voinen näillä sanoilla suositella tätä kaikille :) Itse koitan saada vielä rimmelin päällyslakan loppumaan ennenkuin alan tätä toden teolla käyttämään..2 kommenttia: