maanantai 19. elokuuta 2013

Vierailevia kynsiä


Gina Tricot - Aspen gold
Technic - Juicy Jelly
IsaDora - 643 Chelsea red
Konad m57

Viikonlopun aikana pääsin tekemään parit kynnet muille kuin itselle. Näihin ensimmäisiin idea tuli näistä aiemmin tekemistäni kynsistä, lisänä tul vain aksenttikynsi.


Depend - 193
Konad - Black
Bundle monster - 209

Ja näihin pääsin testaamaan Dependin 193, joka ei ollut kyllä yhtään samaa tasoa kuin vihreä sisarensa. Peittävyys oli samaa luokkaa (eli peitti toisella täydellisesti) mutta muuten koostumus oli paljon luirumpaa ja huonommin käyttäytyvää.

Testiin pääsi myös bunde monsterin laatta 209, kuvio oli jonkusen verran liian iso, joten siitä kynsille mahtui vain puolet :D Tätä pitänee koittaa omille kynsille jossain vaiheessa.

4 kommenttia:

 1. Hei ! Mä aloitin juri pitämään kynsiblogia :D olisko sulla jotain vinkkejä ulkoasuun ja miten tehdä banneri ? Täs olis se blogi http://anzkusnail.blogspot.fi/?m=1 :) tiedän että se on vähän sekava :D

  VastaaPoista
 2. ulkoasusta kannattaa tehdä aluksi ihan yksinkertainen, taustassa vaikka yhtä tai kahta väriä, bannerissa tietenkin blogin nimi ja iskulause jos sellainen on. Opettele ensin käyttämään kuvankäsittelyohjelmaasi ja sitten vasta aloita monimutkaisemman ulkoasun teko :) tunnisteita kannattaa ruveta käyttämään alusta asti, sillä se helpottaa huomattavasti eri tyyppisten lakkausten katselua tulevaisuudessa. Ehken tässä nyt enempää rupea selittelemään mutta ota yhteyttä coammber@gmail.com jos haluat lisätietoa/apua jossain :)

  VastaaPoista
 3. Ensin kun näitä katoin aattelin et onko sullekki käyny vahinko ja kynnet joutuneet onnettomuuteen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei onneksi! Voi sitä tuskaa jos joskus niin käy.. :D

   Poista