maanantai 14. lokakuuta 2013

33 Day Challenge - Day 10: Flowers
Konad - Black
Glitterdust
Xl laatta E / XL stamping plate E

Testasin juuri käsiinii saamaani camouflage geeliä, joka oli väärän värinen kuten arvelinkin, mutta oikeastaan parempi mitä ajattelin. Oikeastaan se sopii aika hyvin. Se vain ei sovi minkä tahansa lakan kanssa koska on niin punertava, näihin ajattelin ensin kärkiin mustahopeista glitteriä, mutta nounoup näytti aika pelottavalta. Onneksi löysin tällaista vähän punertavaa glitteriä varastoistani, joka oli itseasiassa Essence merkkistä. Näitä ei taida enään saada, ainakaan kosmetik4lessiltä en löytänyt.

Leimaamaankin aloin pitkästä aikaa. Muutaman kerran piti taas harjoitella ennenkuin se leima meni niinkuin halusi, eikä se siltikään ollut hyvin. Ei siinä, ei mulla näistä kynsistä mitään valittamista ole, sellaiset "ihan ok". Vaikuttaa vain pahasti siltä, että kynsimasis olis salakavalasti iskemässä..

* Trying my new camouflage gel, which is, as i thought, wrong coloured. But actually it looks better than I thought, it just don't fit with every colour, like silverblack glitter what I firstly try (and it looks pretty awful..). Luckily I've bought this almost-pink glitter some weeks ago, and it fits almost perfect with the base. But for me, it looks too dull so I put black flower stamps instead of dotting tool flowers which I firstly think I will do. Unfortunately looks like naildepression is coming...2 kommenttia: