torstai 10. lokakuuta 2013

Koska kaikki tykkäävät leopardeista..


Essie - Ballet slippers
Golden rose - Matte 06
Tiia Vanhatapio - Fool's gold
It's so easy - Black
Akryylimaalit / Acrylic paints

Tikuttaessa löytyi monen monta aivan liian vähälle huomiolle jäänyttä lakkaa, turhan paljon kun katson merkkiin enkä itse väriin. Tikuista voi katsoa väriä, välittämättä merkistä. Tämä Golden rosen mattalakkakin on jääny aivan liian vähäiselle käytölle.

Idea näihin kynsiin tuli suoraan täältä. Värit ovat hieman eri, ja näissä on mattaus päällä. Leopardi kuvioiden kanssa mietin kauan, että teenkö vai enkö. Ja melkein jo jätin tekemättä, mutta teimpäs sitten kumminkin. Logiikan riemuvoitto. Ranskiksen tekokin onnistui! Wuhu. Kaikinpuolin siis oikein onnistuneet kynnet. Vai mitäs mieltä te olette? Älkäähän toki huomioiko surmansa saaneita kynsinauhoja, viilasin ja tein geelejä juuri ennen näitä lakkauksia, joten kyllä, ne ovat aika kuolleet tällä hetkellä. Tosin nyt ne ovat jo saanet kynsinauhaöljyä ja rasvaa osakseen, että eivät ne nyt ihan noin karuilta enään näytä.

* I like these nails. Really like. Very much actually. French succeed finally (training it for a weeks by now, and finally I'm pleased!), so yes, I think these are very succesful nails. Do not mind dead cuticles, just file gels so those might be a pretty bad condition.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti