tiistai 15. lokakuuta 2013

Glitterinen leo


Essie - Ballet slippers
Glitter
Akryylimaalit / Acrylic paints

Mun balettitossut loppuut kohta! Pitää pian käydä hamstraamas lisää, tai etsiä jokin korvike.. hmm.. saa heittää ehdostuksia! 

Näillä kynsillä ajattelin olla jopa.. VIISI, siis 5! päivää. Lauantaina illasta tein nämä, ja tarkotuksena olis olla ainaki keskiviikkoon asti. Ja keskiviikkona luultavasti teen vain nopeasti 33DC kynnet ja poistan ne saman tien, ja näillä kynsillä olisin vielä torstaihin asti. Eli tällä periaatteella vasta perjantaina pääsisin taas koristelemaan! Saa nähdä kuinka pitää, mutta näihin olin ainakin ihan tyytyväinen, mitä nyt tekee mieli viilata vähän tuolta ja tuolta.. Ärsyttävää ku huomaa rakentees olevat virheet vasta koristellessa. Rakennevirheiden peittämiseksi laitoinkin nuo leopardit, muuten onnistuikin hyvin, mutta etusormeen onnistui jollain konstilla raapaisemaan palan ballet slippersiä pois. Ja huomasin sen vasta päällysgeeliä laittaessa. arr. Juurikin tuo virheenpoikanen voi koitua näiden kynsien kohtaloksi..

* I'm going to be with these same nails FIVE, really five days. That is very unusual for me because I usually polish my nails almost every day..Well luckily I'm proud of these nails, for once!
2 kommenttia: