torstai 3. lokakuuta 2013

Blingiä


Glitteriä
Strasseja

Jos ensin kertoisin lakkauksesta ja sitten vasta päästän sisäisen vihani ilmoille. Eli, tarkotus oli tehä punaset kalanruodot, muttakappasvain, päädyin tekemään geelirakenteeseen glitterkärjet strasseilla. Ja voin todeta, että mimaxin sivellin ei ollu yhtään hyvä siihen touhuun, mutta mereneidin pohjageeli sitäkin parempi, koska se antoi jopa mimaxin siveltimelle anteeksi ja levittyi loistokkaasti kärkeen. Ihan kivat, jos geelit olis onnistunu.

Nyt menee kohta järki :D Poistin geelit ja tipit ihan kokonaan, ei hätää en repinyt vaan tunnollisesti viilasin. Ja tein uudet ihan alusta lähtien, paitsi peukku ja pikkurilli koska siitä ei oo kovin kauaa ku ne uusin. Ja taas mulla oli sama ongelma etusormien kans! En käsitä. Onko ne niin paljo eri malliset ku muut kynnet vaivaivai mikä niitä vaivaa. En millään saa siihen minkäänlaista c-kaarta vaan se jää ihan littanaksi läpyskäksi ja lisäksi se jotenkin kertyy tonne reunoille. arararar. Ja sama ongelma on siis kummanki etusormen kans. Muitten kans selvien kutakuinkin ilman hermojen menettämistä mutta ei, noi on vaan niin omalaatusia että.

Mutta ny ei ainakaa oo paksut ! Paitsi nuo ristuksen etusormet ku paikkailin ja säädin ja väänsin niitten kans ja viilasinviilasinviilasin mutta eiii. joten luovutin vähä niinku niitten kans. Ja koska tappelin niitten kans niin paljo, ei hermot tai aika enää riittäny muidenkaan kynsien kunnolliseen viilaukseen, joten nyt nekin on vähän läpysköjä ja kärki turhan leveä, mutta tämänkin huomasin vasta koristelujen kanssa vaikka kuinka yritin syynätä. Ja joissaki on jotaki aiva ihmeellisyyksiä muttaaaaa. Mitä se aina menee niin että yhtenä päivänä raivoon näitten kans ja seuraavana viilaan ne suurinpiirtein ihmismäisiksi. huoh. Ehkä vielä joskus....!

* My gels don't like me. And my forefinger obviously hates me, whyyyyy. Well, even the decorations were cozy.


2 kommenttia: