maanantai 7. lokakuuta 2013

33 Day Challenge - Day 7: Art with your oldest untried


IsaDora - Electric light
Sally Hansen - Save the Date
It's so easy - Black

Käsitin tän haasteen aluksi aivan väärin, ajattelin että koristelutapa jota ei ole pitkään aikaan kokeillut :D Sittemmin tajusin että kyse onkin lakasta jota ei ole pitkään aikaan käyttäny. No päätin sitten kumminkin yhdistää nämä kaksi, joten pohjalla kelmuttelin Electric lightin päälle Save The Datella, jota en  ole käyttäny ikuisuuksiin. Ja pohjan Electric light on siis geelirakenteessa, joten siksi sama lakka pohjalla kuin eilenkin :D

Save The Date on juuri sen värinen, jota rakasta mutta en osaa käyttää. Värinähän tämä on aivan upeus! Ja samaa sävymaailmaa vähän punaisempana/vaaleampana/tummempana ym. multa löytyy tällaisia aivan liikaa. Noh, nyt on taas käytetty kertaalleen! Aluksi oli tarkoitus jättää pelkkä kelmutuskoristelu mutta eihän sitä niin malttanut jättää, joten tein parit epäonnistuneet seepraviivat, yritin nimittäin tälläkertaa tehdä niitä enemmän pitkittäin kuin sivuttain, siinä kurjasti onnistumatta. Livenä nää on oikeestaan kivat, mutta kuviin se kivuus vain ei halua välittyä, mur.

*I actually undestand this challenge wrong at first, I thought it's art that you haven't done for a long time, but then I clarify that it's about polish you haven't used for a long time :D I already have a plan, so I just change the polishes I used. So I used plastic wrap, and the polish I used were Sally Hansen - Save the Date. It's lovely color, but I just don't know how to use it.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti