torstai 24. lokakuuta 2013

Kultahiutaleita


China Glaze - Call of the wild
Barry M - Gold foil
Bundle monster 319

Badumtshh. Kävin tääs ystäväni lakkalaatikolla kuolaamassa, lähinnä sen takia ette mun ainut ruskea on Gina Tricotin Caramel enkä halunnut lakata sillä. Essien Wickedkin kai periaatteessa lasketaan ruskeaksi mutta mä en laske :D Siispä tämä iihana tummasuklaakahvin värinen lakka pääsi koristamaan kynsiäni.

Kamera ei tänään tykänny musta. Se oli eilen iskällä, enkä tiedä mitä se sille teki, mut nyt se ei enään tarkenna kunnolla. ärr.. ja PST. saan tänään ehkä lightboxin! sen myötä olen nyt innostunut opettelemaan tuon kameran käyttöä, että mikäli opinkin jotain, kuvat parantunevat! :)

Call Of the Wild oli aika jännä koostumukseinen, se oli vähän kuin sulaa suklaata levittäisi kynsille! Kahdella kerroksella peitti (paitsi että mulla on geelirakenteessa Essien Ballet slipper joten voi vaikuttaa asiaan). Ihan alunperin oli tarkoitus tehdä pinkillä jotain ruskean päälle, mutta kappas vain kun tarjoutui tilaisuus kokeilla toimiiko Gold foil oikeasti niin hyvin leimauksessa kuin väitetään. No kyllähän se toimii. Lumen sulamisen kunniaksi lumihiutaleita, ja tadaa suklaakultahiutale kynnet ovat valmiit.

*Was searching on my friend polish collection. Need to put something brown on my nails, and don't want to use Gina Tricot Caramel which I have. Call of the wild covered with two coats and honouring snows melting, I stamp gold snowflakes. Like them!
8 kommenttia: