lauantai 19. lokakuuta 2013

Prinsessa!


Glitterdust
Tähtistrasseja / Star rhinestones

Ensimmäiset toiselle tehdyt geelikynnet: Check!
Toisessa kädessä kynsinauhaöljy ei vielä imeytynyt ja siksi näyttää vähän.. tollaiselta :D En siis ole laittanut geeliä ihan sinne asti :D

Aikaa oli eeerittäin rajallinen aika, ja ku yleensä teen omia kynsiä vähintään 3 tuntia, niin näiden kanssa meni jotakuinkin puolitoista tuntia. Viilausta en sen hirveämmin harrastanut (jo senkin vuoksi ettei tytteli jolle kynnet laitettiin, siitä oikein tykännyt :D), ja koska omaan kynteen geelaus tehtiin niin en kokenut niin hirveän välttämättömäksi sitä joka välissä tehdäkkään. Kynsissä siis aika pitkälti säilyi oma muoto ja pituus, muutamaa kynsisaksista jäänyttä terävää kulmaa tasoitin mutta en oikeastaan sen kummemmin. Glitterpinta ja suht. koht rosoiseksi, ainakin toisessa kädessä, toisessa jo parempi. Joihinkin kohtii olisi voinut laittaa enemmä massaa ja joihinkin vähemmän, ja joitakin viilata enemmän, mutta kokonaisuutena sanoisin että ei paha. Oli meinaan aika tosi erilaista tehdä kynsiä toiselle! Niitä ei uskaltanu viilata ollenkaan sillä samalla raivolla mitä omia joskus :D Ja vaikka kuinka yritin leikata kynsinauhat ja öljytä niitä, onnistui vasemman käden etusormi saamaan selkäänsä niin että vertakin nähtiin.

Toiselle tekeminen oli siinäkin mielessä outoa, ettei kokoaikaa pystynyt katsomaan millainen on muoto ja paksuus :D Tarkoituksella jätin nämä ohuiksi (no luonnoliseen verratuna silti aika paksu :D), koska on se aika erilaista luonnonkynsillä ja geelikynsillä joka tapauksessa. Eli rakennegeeliä laitettiin vain yksi kerros :)
Mitähän sitä vielä selittäisi..

* First gel nails I do to someone else. Well.. Overall they are succeed.. :D

10 kommenttia: