keskiviikko 2. lokakuuta 2013

33 Day Challenge - Day 5: Mexican


Color Club  - Nature's way
OPI - Alpine snow
Akryylimaalit/Acrylic paints

Mukamas viilasin geelejä paljonki, todellisuudessa niistä lähti vain 1/10 milliä. arrrrr. Päällysgeelin kun laitoin niin olin aika murpurrurur. En käsitää :D Nää ei tottele mua. En tiä pitäskö mun viilata nää kokonaankokonaan pois ja alottaa ihan alusta, vai viilattakko näitä vaan aikansa ja suuttua ja murista. Toisaalta tuntuu että oon viilannu ainaki jotaki kynsiä liianki kapeiksi, siis leveydeltä, ettää. Ja yheski kynnes on näköjään tippi vähä vinos. Noo kattoo sitte huomenna, nyt mun aivot ei pelaa.

Mulla oli hieno idea sombrero -kynsiin mutta en jaksanut ruveta toteuttamaan :D Geeliepäonnistumisen jälkeen kaikki mikä liittyi kynsiin tuntu hieman turhauttavalta. Ja näis ei oikeistaan oo muuta meksikolaista ku värit. mutta on ees ne!

* Fighting with my gels didn't end well, so inspiration to do these nails were somewhere very far. Yesterday I was planning cool sombero nails, but my head do not allow me to do those :D So I do something simple, and in those are not really anything mexican but the color.


2 kommenttia: