perjantai 18. lokakuuta 2013

33 Day Challenge: Day 12 - a pattern in your home


Color Club - Nature's way
Akryylimaalit / Acrylic paints

Olipa taas hankalaa keksiä. :D Mutta kaiketi pussilakana kelpaa. Samas hetkes ku postin glitterkärjet niin iski blackout. Ei kertakaikkiaan minkäänlaista ideaa :D Kaikenlisäksi olisin voinu olla niilllä samoilla kynsillä vaikka koko loppuviikon ihan kevyesti! mitätäälätapahtuu.

No kuitenkin piti keksiä jotain, keskiviikkoinen kun jäi jo välistä. Koska oli kiire, ja koska ei vaan huvittanu. Ja jos ei kertakaikkiaan huvita nii ei sitte kannata ruveta tekemään! Valkonen akryylimaali oli tietenkin taas niin omalaatuinen kun tykkää ja jätti kauniita kaljuja kohtia ja paakkuntui jos halusi. Ja sittenkun niitä kasoja ja kaljuuntumisia yritti korjata -> epätasaset viivat ja ankara ketutus. Joittenki viivojen tosin ihan piti olla tollasia että ne paksunee alas tai ylös päin! Muttaenives, ensi kertaan !

* I had no idea what to do on my nails. Wednesday I already skipped, so I had a feeling that I just can't skip this too! Wed. I had no time, so that's my explanation. Today, I had no inspiration. I could be with the glittergradient for a whole week! And more if needed. Not like me at all! Usually I have i idea for next ten nails :D But, see you next time!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti