perjantai 6. joulukuuta 2013

33 DC - Day 33: Freestyle


Wet n wild - Dutchess
Musta ja vaaleansininen akryylimaali / Black and light blue acrylic paint

Nämä kynnet on tehty tyylillä "vähän tuonne ja vähän tuonne, ja ehkä vähän tuonnekkin!" Ja Dutchessikin piti välttämättä saada kerrostaa itsensä päälle (eli sitä on pyöristettynä miljoona kerrosta), eikä se kuivunut oikein millään. Mutta hyvältä se näyttää! Ehkä kuitenkin olen ensi kerralla viisaampi ja laitan sinisen päälle, ei meinaan poistaminenkaan ollut mitään herkkua..

Ideaa koristeluun ei ollut sitten minkäänlaista, siitä johtuen vetelin viivoja vähän sinne tänne. Pelkät viivat eivät tietenkään riittänet joten keksin laittaa pisteitäkin sinne tänne! Ja tadaa, sekasikiökynnet ovat valmiit. Alla olevassa kuvassa nuo koristelut näkyvät paremmin vaikka värit ovat muuten kierossa ja vinossa.

* Not many un-tested polishes anymore! Dutchess looks so amazing in a bottle, so I wanted to use it on top of itself, so it need manymanymany layers, guess at least five or six layers to full coverage. To decorations I have no idea what to do, so I started to make some lines and dots there and there.

2 kommenttia: