torstai 19. joulukuuta 2013

Party of moonlit jade


Technic - Moonlit jade 
Wet n wild - Party of five glitters

Höhö, mun (tai ainaki melkein mun) rakkaasta kultapikkupentaxkoovitosesta (siis järkkäristä) loppu akku. yh. Oon poikaystävällä, joten se lataaminenkaan ei onnistunut. Meinasin jo alentua kuvaamaan puhelimen kameralla, eihän siinä muuten muttakun se ei oo mikään paras se kamera :D Hätiin tuli kuitenkin Nikon D5000 ja sain kuvat otettua, mutta taidan jatkossa kuitenkin ladata mielummin sen pentaxin! (Huomaatteko, vaihteeksi valittamista kamerasta, koskahan tämä loppuu..)

Kamerahan oli hirmuisen iso ja painava verrattuna pikkuiseen Pentaxiini, ja putki oli tietenkin aivan vääränlainen! Tarkempi tämä taisi olla, tai ainakin musta tuntuu, että kuvat olis jotenkikutenki tarkempia. Värikin tallentui yllättävän hyvin.. Mutta se paino! Eihän sitä meinannut jaksaa yhdellä kädellä pitää :DD Tarkennuskin oli aivan hukassa, ja kuvat piti ottaa hirmu kaukaa = rajaamista paljon, en tykkää. Mitähän vielä?

Jouluisten kynsien tilalle piti saada tietenkin jotain mahdollisimman ei-jouluista. Moonlit jade oli kesällä värinsä puolesta lempparilakkoja, ja kyllä se vieläkin on kiva. Koostumuskaan ei ole pahimmasta päästä, kolmella kerroksella saa nätin ja tasaisen kerroksen (jos ei huitaise keskisormea penkin reunaan kuten minä tein). Koristelut halusin pitää simppeleinä, joten lätkäisin kerroksen luottoglitteriäni Party of five glittersiä! Tämä on kyllä sellainen glitteri jonka voisi laittaa vaikka minkä lakan päälle, ja silti se näyttäisi hyvältä.

* After minion nails I needed something not-at-all-wintery on nails. Moonlit jade was one of my favourite polishes on summer,  so I wanted to try is it anymore my favourite, well not winterpolish, but I like the color :D Decorations I wanted to keep simple, so I put a coat of my favourite glitter, Party of five glitters. 


2 kommenttia: