maanantai 16. joulukuuta 2013

Red-ical gypsyColor Club - Red-ical gypsy
Depend - 223

XL-laatta E

Vähä lisää kameravuodatusta, koska viimeksi ette varmasti saaneet tarpeeksenne. Kattokaa ny tätäki kuvaa! Aiva plöö. Ja nyt oon varma, että kameras on vika, koska emmä oo voinu huonontua kuvaajana niinku naps vaan :D Kamera oli mun pikkusiskolla ja -veljellä toissaviikonloppuna, jolloin nää ongelmat alko, joten laitan tän niitten syyksi. Pitänee kohta ettiä ohjekirja ja vähä opiskella sitä!

Eilen oli taas vaihteeksi oikeen kunnon ärrinmurrin päivä. Tänään oli psykan kokeet, joten luin tietty siihen, ja sittekku rupesin rakentamaan toisen käden geelejä nii arrararara.. Ensin meni tippi etusormeen vähän vinoon, kiltisti viilasin sen pois, laitoin toisen  tipin JA SEKI MENI VINOON. Sitte ei enää hermot kestäny ja revin sen irti. VIRHE. virhevirhe! Nyt sattuu. Note to self: Älä yrittäkää tehdä mitää kynsilles, varsinkaan geeleillä, jos ketuttaakatuttaa.

Näistä kynsistäki tuli sitte vähä mitä tuli, ja ne lähtiki heti pois. Ja sitten oli vielä noi sekoilut kameran kanssa. MUTTA HEI, kohta kirjotan taas positiivisempia asioita ja muutenkin ahkeroidun tässä bloggaus (ja kuvaus!) touhussa, koska koeviikko ohi ja joululoma ♥ Oon niin sen tarpees.

* Obviously camera do not like me. I promise I try to fix my cameras setting, but not until Christas holiday. I have exam week going on, but I will brace up thereafter ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti