sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Ristikkoranskis


Golden rose - Jolly jewels 102
Color Club - Red-ical gypsy
OPI - Alpine snow
Tiia Vanhatapio - Black bird

Kärjen värityksen piti olla toisin päin, mutta Barry ämmän punainen glitteri ei taaskaan ollut siellä missä sitä tarvittaisiin. Hätävarana käytin sitten hopeista glitteriä, ja nyt tarkemmin ajateltuna ehkä parempi näin. Ristikot oli joku ihmeen päähänpinttymä, kuten myös wannabe lumiukko. Kauhea kiire ollut viime päivinä! Ollenkaan ole keriinnyt panostamaan kunnolla kynsiin :D Ensin meni viikonloppu ja osa viikkoakin iskän viiskymppisten järjestämises, ja tämä viikonloppu ollaankin jo levillä. Ja ensi viikolla koeviikko ja lauantainakin koe!

Eniveis, näillä tosiaan osallistuin Nails to photosin lakkauskilpailuun, jossa huomenna alkaakin jo äänestys. Meinasi tulla kiire näiden tekemisen kanssa, koska halusin tehdä ne pitkille kynsille. Huomenna näettekin nämä nysäkynnet mitkä mulla tällä hetkellä on. hrr. Kamala ku ei osaa ollenkaan enää elää lyhyiden kynsien kanssa :D Ongelma joka asiassa eikä mistään saa kiinni. Onneksi saan kohta taas pidentää ne!

* Original plan was to do red gradient french, but my Barry M Red glitter wasn't where it should be, so I decide to do silver gradient french. Well, might be that it's better this way.  2 kommenttia:

  1. Hauska idea tuo ristikko :) Sopii hyvin noihin. Ja voi pikkuraukkis lumiukkoa :') Laihassa kunnossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) sen lisääminen kynsiin tapahtui niin hetken mielijohteesta ettei paljon ehtinyt suunnitella :-D ehkä se on juuri ollut laihdutuskuurilla;

      Poista