torstai 5. joulukuuta 2013

Suomi -kynnet


Essie - Ballet slippers
OPI - Alpine Snow
Barry M - Blackberry
Depend - 223
Barry M - Cyan Blue

Lakkaushaasteen tämän viikon aiheena on Suomi, joten pitihän sitä tehdä jotain eerittäin suomimaista. Meinasin tyytyä siniseen ranskikseen valkoisilla pisteillä, mutta kuten tavallista, suunnitelmat muuttuivat skitleteksi joissa väreinä kahta sinistä, valkoista ja hopeaa. Ja tadaa, suomi kynnet on valmiit! Waterfallia noissa väreissä täytyy kyllä kokeilla uudestaan, näyttää meinaan kivalta..

Kuten ehkä mahdollisesti huomaatte, kynsien muoto on muuttunut (wwooo ihantosi.. :D) Syypää tähän muodonmuutokseen on levin reissu, jossa mennään keilaamaan. Ja keilatessa ei kannata olla pitkät kynnet. Tästä pääsemmekin siihen, että pari päivää sitten testiksi viilasin kynnet stiletoksi. Niin ja se varsinainen syy oli siis se, että jos malli epäonnistuisi, voisin viilata kynnet lyhyeksi, koska se kuitenkin täytyisi kohta tehdä. Kävi kuitenkin niin että ihastuin tähän malliin aika totaalisesti, ja taitaa tehdä tiukkaa että raaskin nämä viilata pois.. Onneksi sitten levin reissu jälkeen voi taas tehdä tippipidennykset heti kun haluaa! Ja voi olla, että stiletto malli tulee silloinkin, saa nähdä..

* Finland -nails! And again plan was totally different, like always. Waterfall manicure in these colours need to test some other time !


4 kommenttia: