torstai 26. joulukuuta 2013

Lumiukko & joulupukkiEssie - Ballet slippers
Hopeinen ja sininen glitter / Silver and blue glitter
Konad - Black

Facebookin rakennekynsiryhmässä järjestettiin tässä joku hetki sitten kynsikoristelu kilpailu. Vastassa tiesin olevan älyttömän hyviä kynseilijöitä, joita vastaan mulla ei olisi mitään mahdollisuuksia, mutta oppimisen kautta otin tämänkin kokemukset! Huomasi senkin, kuinka paljon hankalammaksi kaikki muuttui kun "piti" tehdä kynnet. Tai että jälkeenpäin ajateltuna olisi toki voinut osallistua joillain muilla kynsillä, jotka olisivat voineet onnistua paremmin :D Kaikenlisäksi onnistuin ottamaan näistä niin tosi huonon kuvan (eli, miksi se huono kuva piti lähettää, miksei voinu vaan ottaa toista?? Ei voi tietää.. :D)

Kynsistä voisin keksiä noin miljoona pientä asiaa joita olisi voinut parantaa, mutta mainitsen vain yhden. Ja se yksi on se, että glitterraja olisi pitäny laittaa pidemmälle. Tai paksummalle tai miten sen nyt voisi sanoa, kuitenkin sitä pitäisi olla enemmän! Ja tasaisemmin joka kynnessä. Mutta oikeastaan, tykkäsin näistä ihan sikana. Tuijottelutuijottelukynnet, ihanan kimaltevat jajaja.. Nämä olivatkin itse asiassa aika kauan mulla kynsillä. Ja vasta pari päivän päästä muistin että kuvatkin voisi ottaa, sillä nämä valmiiksi saadessani kello oli niin paljon etten jaksanut ottaa kuvia, eli kasvuraja näkyy iiihanasti. Se huono puoli näis järkyttävän nopeasti kasvavissa omissa kynsissä on :D Parissa päivässä raja on jo häiritsevä, onneksi sen voi peittää koko kynnen lakkauksilla..

* I can find maaany little thing for these nails that I could do better, but I'll only say one, and that's that glitter should be more. It should be longer on thicker or whatever, should be more glitter! Anyway I like these a lot, even though the little mistakes disturb me too much..4 kommenttia: