tiistai 24. joulukuuta 2013

Merry Christmas!


Barry M - Red glitter
Valkoinen akryylimaali / White acrylic paint

Täh? Joulu? Ny vai? Ei kyllä tunnu siltä, ei sitte yhtää. Lunta mailla halmeillakaa! Kynsistäkään en siis halunnut sellaisia, jotka huokuvat jouluiloa, sopivan jouluiset, mutta kuitenkaan ei liian. Eli ei poroille ja joulupukeille yms. Punaiseen väriin kuitenkin päädyin, vaikka alunperin suunnittelin tummanvihreällä. Se kaatui siihen etten omistanut sopivan tummanvihreää glitteriä (niinkuin en mitää vihreää oikeastaan).

Reg glitter on kyllä ihan täydellinen joululakka, jos siihen laittaa pari kerrosta päällyslakkaa, tai tässä tapauksessa päällysgeelin. Yksinään se ei niinkään ole jouluinen, monitoimilakka! Alla olevissa kuvissa se näyttää aivan liian pinkihtävältä, sitä siinä ei ole ollenkaan, mutta niissä näkyy tuo ihana moniulotteinen kimallus aikasta hyvin. Siltikään tämä säihke ei välity sinne asti!

Kokeilin ensimmäistä kertaa rakentaa muodon vasta lakan päälle, että saisin glitterit kunnolla tasoittamaan. Ylimääräistä viilaamista tästä aiheutuu, mutta samalla sain vähän elävöitettyä koristeluita, kun akryylimaalailut ovat vasta rakenteen päällä :) Muodonkin sain ehkä ensimmäistä kertaa niin, että joihinkin kynsiin olen jopa tyytyväinen! 
Koristeluiden kanssa mulla oli hirveä ongelma, en halunnut jättää pelkkää glitteriä, koska se oli kovin yksinäisen näköinen yksistään. Kokeilin kaikenlaisia kiemuroita, mutta mikään ei oikein tuntunut luonnistuvan, joten vetelin sitten vain viivoja sinne tänne, kunnes olin tyytyväinen. Vähän epäilyttävästi ne näyttää seepra raidoilta, muttaa siihen ei ole pyritty kuitenkaan :D

* Christmas? Now? Not feeling like it. There is no snow anywhere! So I decide not to do too christmassy nails, reindeers and santa clauses are obviously no. Even though I allow myself to use red color, and what would be better christmas polish than Barry M - Red glitter. 


4 kommenttia: