keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Vihreänsininen seepra


Essie - Naughty nautical
Barry M - Cyan Blue
Musta akryylimaali / Black acrylic paint

Idea oli mitä mainion, mutta lopputulos ei sitten vastannutkaan ihan sitä :D Ei siinä kyllä mä näistä tykkään, mutta petyin kun sininen ei erottunutkaan tuolta niinkuin halusin. Sivuseepran lisäys tapahtui hetken mielijohteesta, koska pelkkä sinivihreä ranskis näytti kovin autiolta. Meinasin ensin leoparditäpliä (ylläri) mutta totesin sittemmin, että eiköhän nyt ole vaihteeksi jonkun muun kuvion. 

Ja jep, tiedän että kynsinauhani ovat aaaaiva karmeassa kunnossa, mutta selittelen sitä hieman sillä, että kun viilasin geelejä pois niin piti ottaa uusi viila käyttöön. Ja uudesta viilasta unohdin tylsentää (tai jotain :D) reunan ettei se ottaisi kynsinauhoille, joten riips raaps ja meni kynsinauhat mukana. No eipä tarvinnu erikseen kynsinauhoja leikata jos tästä jotain positiivista pitää repiä! Kynsinauhani tosin ovat muutenkin älyttömän karussa kunnossa, mutta en vain millään muista hoitaa niitä kunnolla! Vaikka on talvi ja todellakin pitäisi. Oon tosi huono asiois joita pitäis tehä päivittäin, yleensä jaksan/muistan sen pari päivää ja sitte se jää.

Mutta tosiaan, as you may see, kynnet ovat jälleen pitkät. Tai ainakin toisen käden. Itseasiassi meinasin jättää kynnet lyhyiksi mutta uusia geelit, mutta muutamasta kynnestä oli irronnu pala geeliä ja kun lähdin sitä sitten viilamaan niin napsishopsis. Viilasin sitten kaikenpois ja pidensin. Mutta toista kättä en sitten pidentänytkään, koska sinne keilaamaan mennään 21 päivä, tai ainaki luultavasti mennään. Oon nyt sitten kynsipuolimielipuoli pari viikkoa. :D Ja mikäli haluatte, voisin esitellä lyhyissä kynsissä olevia koristeluja pitkissä olevien koristelujen lisäksi. Toisi varmasti mukavaa vaihtelua.

* Likelikelike. Even though blue don't show up as well as I thought. Applying zebra stripes was an impulse, but not bad impulse what those usually are. Firstly I was going to do leopard print (surprise surprise!) but though that you have seen just enough leopard print for a while.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti