perjantai 13. joulukuuta 2013

Pahan onnen kynnet


Rimmel - Nail tip whitener
Tiia Vanhatapio - Black bird

Voi auttakaa joku mua ton kameran kans :DD Menetän ihan just hermoni. Täysin samassa valaistuksessa täysin samoilla asetuksilla täysin erilaisia kuvia! arrrarrar. Ja nyt kun rupesin leikkimään sillä niin sain sen lopunkin sekaisin (nimeomaan vika on kamerassa, ei mussa). Joku aika sitten "apunäyttö" pimeni, en tiedä kuka sillä oli leikkinyt, mutta jokatapauksessa nyt en enää yhtään tiedä mitä tehdä :D Ennen luulin osaavani jotain...

Mutta jos vaikka kynsiin... Nämä jouduin tehdä kahteenkin kertaan, ensimmäiset rupesivat jotenkin valumaa (?) alaspäin päällyslakan kanssa. Tai siis sillain että toi ranskiksen raja venyi, emmätiä mitä se teki mutta teki kumminki jotain että piti poistaa! Toinen yritys ei sitten onnistunut tietenkään ihan yhtä hyvin, vaan palloista ei tullut läheskään yhtä kivoja. Jakaikenlisäksisekamerakenkkuili. Oikein pahan onnen kynnet! Saavat kyllä lähteä hetipois. mur.

* Bad luck nails, firstly got problem with my camera, and second the top coat makes french line go lower (can't explain it even in finnish what happened :D), something happened that cannot be tolerated! So I need to do these again, and of course they don't succes as well, the dots are frankly awful.

6 kommenttia:

 1. Mut vieläki ne on sulla kynsillä, eivät lähteny heti pois? O:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laiskuus iski. Ja juissipurkki, joka kaatui sängylle ja se piti kuivata. Ei sit enää jaksanu kiinnostaa kynnet :D

   Poista
 2. Huijari ): Ja olisit antanu imeytyä, olis jääny kiva haju :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tahma. Mut se oli tepsukan sänky nii emmä sit viittiny, se olis voinu vaikka suuttua. :<

   Poista