maanantai 9. joulukuuta 2013

Lyhyttä !


Color Club - Shabby Drab
W7 - Blue depris

Yh, ne on lyhyet. Toisessa kädessä vielä vähän lyhyemmät, koska se on keilauskäsi. Ihanihan nysiksi en millään raaskinut viilata, mutta tässäkin on jo totuttelemista kerrakseen. Silti odotan että joku napsahtaa kun ensimmäisen kerran koitan keilata :D aiai, sitä tuskaa odotellessa. Onneksi sentäs Shabby Drab - Blue Depris yhdistelmä ei pettänyt. Suunnittelin tätä jo heti kun sain Blue Deprsiksen käsiini, mutta pitkillä kynsillä se olisi voinut näyttää jokseenkin tyhmältä. Mutta näin se näyttää oikein mainiolta! Lyhyiden kynsien hyviä puolia..

pst, ensimmäinen keilauskerta ohi, ja kynnet lähes vahingoittumattomina! Ihan pienenpieni lohkeama nimettömän reunassa. :D

pssst. Kaikki kynnet ehjänä ja takana kolme keilauskertaa ja kuusi tuntia laskettelua! Mietin jopa, että pidänkö kynnet lyhyenä pari viikkoa, sillä parin viikon päästä tyttöjen kanssa keilaamaan.. Mielessä kävi jopa sellainen mahdollisuus, että viilaisin kynnet samaan muotoon kuin Embosnailsilla.

* Short nails! :( Need to file them short because I'm going to bowl soon, and I know those have said byebye if I don't file them. At least shabby drab - blue depris combination won't let me down.2 kommenttia:

  1. Nämähän on viel ihanan pitkät

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan ne suhteellisen, mutta itse kun tottunut pitempiin niin pienikin lyhennys tuntuu jos siltä että kynnet ovat aivan nysät :D

      Poista