torstai 20. marraskuuta 2014

#ablecaw14 week 10: Love this brand


China Glaze - Admire
China Glaze - Peachy Keen
Niittejä

Olin taas ahkerana ja tein kynnet ablecaw -haasteeseen. Tai sitten iski ideapula, en kerro kumpi! Kynnet saatiin kuitenkin valmiiksi. Haasteessa piti käyttää jotain merkkiä, josta kovasti tykkää. Lempparimerkki mulla on varmaan Essie, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Tällä kertaa mikään mun Essiestä ei kuitenkaan houkutellut joten aloin selata muita kivoja merkkejä. China Glazelta löysin tämän parin, joka tuntui hyvältä tähän päivään.

Muissa paitsi peukuissa ja nimettömissä pohjalla kaksi kerrosta Peachy Keeniä, niissä kahdessa muussa kynnessä pohjalla Admire. Ja raidat on tehty sitten toisinpäin. Oon yhä sitä mieltä, että Peachy Keenissä on jotenkin kummallinen koostumus. Ei se nyt oikestaan huono asia oli, kyllähän tämä kuitenkin peittää kahdella ja kuivuu silleen ihan seminopsaan. Levittämispuolesta se tekee jotenkin hankalaa. Hmph.

Admirea olisi varmaan riittänyt yksikin kerros, mutta pistimpäs kaksi, ha. Tässä ei onneksi ollut samanlaista lirupaksukummajainenkoostumusta vaan levittyi oikein mainiosti. Ainakin Peekoohon verrattuna ppaaaljon paremmin!

Viivat on tehty, ylläriylläri, pitkää ja ohutta sivellintä käyttäen. Ja heiheihei, sain niistä aika suoria! Wuhu! Kehitystä havaittavissa. Te niin tuutte näkemään täällä kaikenlaisia kynsiä viivoilla kyllästymiseen asti, muahah. Viivojen päälle länttäsin vielä kultaiset neliöniitit, koska pelkillä viivoilla kynnet näytti ihan siltä, että ne vaatii vielä jotain jutskua päälleen.


2 kommenttia:

  1. Tosi nätit! Vitsit kun oon kade noille sun pitkille kynsilles, ite vaan päätin just etten rakenna itelle akryylejä ennen, kuin omat kynnet on taas vahvat ja pitkät :/ (eli ehkä vuosikymmenen päästä?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mäki oon suunnitellu, että luopuisin geeleistä joksikin aikaa. Tulin vaan siihen tulokseen, että sitte kun taas tekisin geelit niin se vahvistaminen olis menny ihan turhaan. :D

      Poista