lauantai 8. marraskuuta 2014

Lines


Tiia Vanhatapio - Black bird
Wild & Mild - Alaska
Peggy Sage - Splendid grey
Gina Tricot - Salt & Pepper

Raitakynnet! Arvoin kaaauan teenkö punaisen skittletten vai mustavalkoraitaiset kynnet. Päädyin sitten raitakynsiin, koska halusin jälleen testailla uutta pitkäpäistä sivellintä! Ongelmia tuli siinä vaiheessa kun kuvittelin, että nyt kun on hyvä sivellin niin ei tarvitse kuin vetää viiva ja täts it, täydellinen suora viiva on valmis. Ei se ihan niin mennyt. Oli tällä kyllä helpompi tehdä kuin sellaisella lyhkäsellä, mutta ensi kerralla toinen asenne kiitoos :D Ehkä sitten jo oikeasti suoria ja ennenkaikkea tasaisia, tai silleen ettei välillä paina sivellintä enemmän et tulee tollanen kasa, uuknou? 

Joka kynteen ei huvittanut raitoja tehdä, vaikka melkeimpä sitten teinkin. Aksenttikynsiin, eli nimettömään ja peukaloon, valitsin pohjalle vähän ruskehtavan harmaan Splendid Greyn ja kuorrutin sen mustavalkoglitterillä. Lisäksi laitoin toiseen käteen kaksi kynttä mustalla pohjalla ja yhden valkoisella, ja toiseen käteen toisinpäin; kaksi valkoisella ja yksi mustalla!


 Kivasti toimivat kaikki lakat, vaikka nyt kun pitkästä aikaa käytin Tiia Vanhatapion mustaa Peggy Sagen sijaan, petyin pahasti siitä jankkiintumisen määrästä. Mutta pois tämäkin pitää saada käytettyä, eikä sitä onneksi ole jäljellä enään kuin puoli pulloa! Plus yksi korkkaamaton täälä Kuopiossa ja yksi korkkaamaton Etelä-Pohjanmaalla... Mutta ennen niiden käyttämistä voin käyttää Peggy Sagen!

Splendid Greytä on nimettömäässä kolme kerrosta, kahdella paksummallakin voisi pärjätä. Ehkä. Harmaan päällä sitten kerros Gina Tricotin mustavalkoglitteriä, joka jaksaa ihmetyttää joka kerta. Välillä se levittyy tasaisesti ja suurinpiirtein kuin unelma, kuten nyt. Välillä taas glittereitä ei tule sutiin tai sitten niitä tulee sellainen kasa, että tuntuu kuin kaikki lakan glitterit olisivat tulleet kerralla! Samaan aikaan yleensä vielä kirkas lakka jossa glitterit lilluvat niin käyttäytyy ihan omanlaatuisesti, tai siitä syystä luultavasti nuo glitteritkin silloin kenkkuilevat.

Mustaa ja valkoista on kumpaakin myös kolme kerrosta. Alaskaan oon ollut kyllä enemmän kuin tyytyväinen! Jää nyt vähän sellainen fiilis, että mattavalkoiset toimivat paremmin kuin normivalkoiset?!4 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Tykkään sun blogista ylipaljon juuri sen takia, että teet paljon erilaisia lakkauksia jotka inspiroi, etkä aina postaa muunnosta siitä vanhasta samasta ideasta :D Ja noista viivoista sen verran, että tässä lakkauksessa ainakaan mun mielestä ei epätasaiset viivat häiritse, vaan antaa kivaa särmää kun ovat käsintehdynnäköiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiitos paljon! Koristelut tulee usein tehtyä "nyt mun tekee mieli tätä" -periaattella, edesauttaa varmaankin sitä, ettei samaa tule toistettua kovin usein ^.^ Samaa lakkaa tulee aika usein käytettyä, mutta silloinkin kyllä yritän tehdä koristeluista erilaiset.

   Ja kiitos vielä! Myös ahkerasti kommentoinnistasi, se piristää päivää aina kummasti kun huomaa, että joku käy täälä ahkerasti! :)

   Poista
  2. Oi, ei kestä! Tiedän niin hyvin sen ilon jonka kommentista voi saada, että mielelläni avaan sanaisen arkkuni kun näen jotain kaunista! :) Tää sun blogis on meinaan yks ihan mun lemppareista, oot oikeesti tosi taitava ja sun postaukset on Aina tosi mielenkiintosia! :)

   Poista
  3. Tässähän ihan ylpistyy! Kiitoskiitos, jälleen ihanista sanoistasi. ^.^

   Mä oon yrittäny tsempata kommentoimisessa blogeihin, mutta aina se tuppaa jäämään! Yleensä se menee niin, että muutamana päivänä kommentoin ahkerasti, ja sitten en taas pariin viikkoon ollenkaan. Ja sitten on vielä sekin, että jos ei oikein keksi muuta sanottavaa kuin "nätit" tai "kivat", niin tuntuu jotenkin turhalta edes kommentoida. Vaikka ite tietää, että sellanen pieniki kommenti tuntuu bloggaajasta älyttömän hyvältä! :)

   Poista