tiistai 18. marraskuuta 2014

Oy-another french manicure!


Nicole by OPI - Kourt is re-y for a pedi
Color Club - Rad nomad
OPI - Oy-another polish joke!

Rakastan ranskiksia yli kaiken. Ja leopardikuviota, kynsillä. En vaan oo pitkään aikaan "voinut" tehdä ranskalaista manikyyriä, koska mun kynne on näyttänyt niin huonolta. Sen siitä saa kun tekee kynsihuollon mukakiireessä koska ei jaksa odottaa sellaista hetkeä, että olisi kunnolla aikaa. Viime viikonloppuna päätin olla menemättä sieltä missä aita on matalin! Ja sainkin suurimman osan niistä edellisten huoltojen huolimattomuuksista pois, ja nyt kynnet näyttää paljon paremmalta! Paitsi toisen käden pikkurillillä on joku ongelma eikä se tykkää musta.

Tästä hullaantuneena piti sitten tehdä se ranskalainen manikyyri kun sitä niin kovasti halusin. Paitsi se pikkurilli sai päälleen kokopunaisen täynnä leopardipilkkuja, erilainen kynsinuori kun on. Koristelujen kanssa menin sieltä missä aitaa ei ole, enkä jaksanut tehdä ohuella siveltimellä ensin rajoja kuten yleensä. Nyt siis vain vedin lakan omalla siveltimellä suurinpiirtein rajan. Sen on näköinenkin! Onneksi nuo täplät vähän piilottaa.

Ranskiksen päälle mietin aikani koristeluja ja päädyin sitten leopardipilkkuihin. Niin helppoa ja niin kivan näköistä! Mutta noidenkin kanssa vaan huomaa sen, ettei aikoihin ole tullut tehtyä. Ainakin huonomman käden kanssa!


2 kommenttia: