lauantai 15. marraskuuta 2014

Be berry bow


Essence - Be berry now!
China Glaze - Put a bow on it
Depend - 223
MoYou - XL Princess 14
Niittejä

Muistin, etten ole käyttänyt Put a bow on it lakkaa, koskaan. No eihän se mulla ole ollut kuin.. puoli vuotta? Asia piti korjata mitä pikimiten. Kaveriksi valitsin toisen käyttämättömän, tämä sentäs ollut mulla vasta kuukauden, Be berry now!

Olisin halunnut laittaa kultaiset leimat. Mutta. Mulla ei ole kultaista leimauslakkaa. Okei, Gina Tricotin Gold leimaa ihan hyvin, mutta se on hopeakultainen, ei kultainenkultainen. Möyh. Barry Ämmän Gold Foil on ollut ostoslistalla kyllä tiedä kuinka kauan, mutta eipä ole vielä tänne asti eksynyt. Ehkä pian, ehkä pian... Onneksi on edes hopeinen leimauslakka vähän pelastamassa tilannetta, muttakunolisinhalunnutkultaisen.

Kaikissa kynsissä on pohjalla Be berry now, joka peitti llloistavasti kahdella kerroksella. Lakka jotenkin liukui kynnellä oikeisiin kohtiin ja vetäytyi pois vääristä. Kynsinauhoille ei mennyt tippaakaan, eikä siistimisestäkään tarvinnut paljoa murehtia. Ah, rakkautta. Ja tämähän edustaa juuri sitä värimaailmaa, mitä multa löytyy noin miljoona. Onneksi tämä on astetta tummempi tapaus, ha! Zoyan Areej, Essien Big Spender, Orlyn Samba... Okei, on tämä onneksi vähän punaisempi. Ja jos on vähänkin heikompi valo, niin tämä taittaa aika vahvasti violettiin, jä näyttää kutakuinkin tältä. Mun kamera ei tuota violettia vivahdetta suostunut tallentamaan, vaan se oli vahvasti sitä mieltä että pinkkihän tämä on. Ja vaaleampanakin tämä tuon näyttää. Hmph. Pitäisi vissiin taas aloittaa kuvaamisen opettelu uudestaan, kun tuntuu että kaikki mitä ajan saatossa oppinut on kadonnut kuin tuhka tuuleen...

Put a bow on it -lakkaa on nimettömissä kaksi kerrosta. Tämä ei ollut lainkaan yhtä miellyttävä lakattava, vaan piti sutia kyllä niin kieli keskellä suuta, ettei johonkin kohtaan tullut valtavaa glitterkasaa kun muut kohdat jäävät ilman. Ihan kivan näköinen lakka kuitenkin, ja joulun aikoihin tämä voi päästä vähän enemmänkin kynsille, jää nähtäväksi.

5 kommenttia:

  1. Oih, taas oot taikonu upeat lakkaukset kynsilles! Tuo Be Berry Now pitäis varmaan itsellekin metsästää, näyttää houkuttelevan sävyiseltä ja jos se toimii unelman tavoin kuten kerrot, ei sitä voi jättää hankkimatta! :) Leimasit vissiin Dependin 223 lakalla? Leimaako muut Dependit yleensä hyvin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, ainakin tää mun omani toimi niin moitteettomasti ettei mitään rajaa! Ja oon muistaakseni lukenut, että muillakin on ollut loistoyksilöitä. ^.^ Ja jep, dependillä leimasin, tää toimii hyvin ainakin. Mulla on muutama muukin dependin "metalli"lakka, ja ne on ainakin toimineet leimauksessa, joten varovasti voisin sanoa, että ainakin nää metalliset varmaan toimii. Muista en osaa sanoa :/

      Poista