tiistai 11. marraskuuta 2014

Nudeasinistä


China Glaze - Take a trekLumene - Utuharso
Niin, juuri kun pääsin sanomasta että olen tykästynyt tuohon uuteen siveltimeen. Nyt piti päästä testamaan sitä kiekuroiden kanssa.. Näitäkin pitäisi varmaan treenata pari päivää putkeen, että saisi edes lähes sellaista jälkeä kuin haluaisi. Peukku onnistui itseasiassa ihan hyvin, jee!

Lakoiksi valikoitui tällä kertaa sinistä holoa ja nudea. Niin ja hei, älköön välittäkö kuolleista kynsinauhoista, mä yritän kyllä parhaani mukaan pitää niitä hengissä... Joka tapauksessa Take a trek peitti kahdella kerroksella, kuin myös utuharso. Hyvä käyttää hololakkoja näin valoisaan aikaan, näkyy ainakin hyvin se holoefekti... Onneksi kun menee tarpeeksi lähelle lamppua niin tulee se holostelukin esiin!

Heti kun nappasin Take a trekin testivuoroon, sain idean sen yhdistämisestä nudeen. Ja omistamistani nudeista Utuharso tuntui sopivimmalta. Ja siinä sitten koristeluita miettiessä tartuin siveltimeen ja aloin sutia ja väännellä kiekuroita. Oon yrittänyt tsempata itteeni harjottelemaan niiden tekoa jo ikuisuuden, mutta saimpas edes jossain vaiheessa sen toteuttuakin. Ehkä nyt olisi sitten vähän pienempi kynnys kokeilla uudelleen..? Luultavasti ei.


2 kommenttia:

  1. Nätithän nuo on! Kiemuroiden kanssa on kyllä lähes mahdoton olla menettämättä hermoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän tuollaisia mitä sattuu, mutta ei nyt ihan huonojakaan! :D Kiitos! :)

      Poista