tiistai 25. marraskuuta 2014

Superniittejä


Barry M - Cyan Blue
Lumene - Blue galazy
OPI - This gown needs a crown
Niittejä       * saatu Make up Storelta Kuopion kynsimiitissä

Nyt oli ihan sellainen fiilis, että isoja niittejä kynsille! Väriksi valitsin sinisen, ja lakkauksen päälakaksi Cyan Bluen. Lakkaaminen itsessään lähti ihan hyvin, mutta hah, unohdin ilmeisesti jossain vaiheessa, että mulla on kaksi kättä. Ja näitä niittejä oli vain viisi vai kuusi, ja tsädäm tässä yhdessä kädessä on jo viisi. Joten näistä tuli aikas lyhytaikset yksilöt, meinasin tehdä eri värisenä toiseen käteen mutta ei sitten enään huvittanut :D

Alunperin meinasin laittaa vain niiti ja yhteen kynteen glitteriä, mutta näytti niin kovin orvolta, että jälleen tartuin siveltimeen ja aloin sutia ties mitä mustekalan jalkoja nittien ympärille. Eii ne nyt niin pahalta näytä, eihän..? Äkkiä kuvat ja seuraavan lakkauksen kimppuun, jonka näette sitten torstaina ;)

Cyan Blue on yhä kivoin sininen mun lakkalaatikossa (miten musta tuntuu, että käytän samoja lakkoja jatkuvasti?! Hei sielä laatikossa on parisataa muutakin lakkaa, niitäkin voi käyttää!). Tämä peittää kahdella kerroksella, jotka levittyvät hyvin ja muutenkin käyttäytyy oikein hyvin. Ja vaikka tosiaan tuola mun lakkalaatikossa lienee parikymmentä käyttämätöntäkin lakkaa (en tiedä montako ja mitkä, koska sekasin niiden swatch tikut jo testattuihin, ha) teki nyt mieli tarttua jälleen luottolakkaan. Niinkuin yleensä. Okei, ei aina, ja oon yrittänyt terästäytyä tässä. Testasinhan mä sitä Essencen violetinpunastaki ja Orlyn ruskeaa! Ja vielä peräkkäisinä päivinä.


6 kommenttia:

 1. Mä luulin, että noi hopeiset kiekurat on decaleja, joten tosi hyvin oot onnistunu! Tykkään tosi paljon! :)

  VastaaPoista
 2. Aaaah! Silmät sulaa, nää on ihan törkeen lumoovat kynnet! Ja vielä kysyt, että näyttääkö kiemurat pahoilta? Älä ole niin kriittinen, nää on oikeesti järkyttävän ihanat lakkaukset, kaikin puolin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Pikkurilli ei ainakaan onnistunut.. Nojoo, kyllä nää ihan kivalta näyttää ;)

   Poista
 3. Oih, miten kaunis sininen! Ja mä voisin syödä nuo niitit! Miksei tuollaisia löydy ebaystä? Olen katkera. Mutta siis ihanat kynnet olet tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän vastaavia kohta ebayhinki eksy :)

   Poista