lauantai 29. marraskuuta 2014

ablecaw14; week 11: Winter wonderland


Essence - Galactic glam
Depend - 223
Essence - Stamp me! White
AT 09 -leimauslaatta

Ja ablecaw lakkausta taas tälle viikolle! Nyt valitsin winter wonderlandin, koska himoitsin noita laatan lumihiutaleita kynsille nytheti. Mustaa ja valkoistakin toisaalta vähän haluaisin.. Ehkä teen sen sitten ensi viikolla, jää nähtäväksi ;)

Pohjalakaksi valitsin, vähä omaksi yllätyksekseni, essencen galactic glamin. Ihmeissäni valinnasta olin aluksi siksi, että aattelin tän olevan vähän turhan kesäinen. Mutta pöh, hyvin se menee näin talvisemmassakin! Leimoja lätkin hopealla ja valkoisella, nimettömiin ja peukaloihin periaatteella "yksi tuonne, toinen tuonne, ehkä vielä pari tuohon!". Lopuksi keskaritkin saiva toisenkin leiman, koska halusin testata jokaista laatan hiutaletta.

Leimaamisen kanssa meinasi olla lieviä ongelmia aluksi, ei noussut leimat eikä oikein natsannut mikään. Aikani tuhersin niin johan rupesi onnistumaan! Jossain vaiheessa sain jopa 5 onnistunutta leimaa putkee, wuhu! Tän laatan kans valttikorttina toimi nopea skrapaus ja ei-hirveän-nopea-mutta-nopea-kuitenkin stampperiin leiman nostaminen :D Tähtitiedettä, kyllä! Tai ehkä lumihiutaletiedettä tässä tapauksessa?

Ainiinjoo, huomasittehan, että oon lyhentänyt kynsiä! No tietenkin huomasitte... Mutta lähti niistä varmaan puoli senttiä! Tai siltä se siinä viilatessa tuntui, ja hetken näytti ihan joltain vauvakynsiltä. Tosin, haluaisin nähdä sen vauvan jolla on parin sentin mittaset kynnet..


10 kommenttia: