torstai 6. marraskuuta 2014

Minttua ja palloja


Technic - Moonlit Jade
Tiia Vanhtapio -  Black Bird
Wild & Mild - Starry Sky
OPI - Alpine snow

Tahdoin pallokynnet. Mintun väriset. Ja ainut edes lähelle mintun värinen oli tämä technicin lakka, tai ainakaan en löytänyt mitään toistakaan. Kaveriksi valitsin pitkään vuoroaan odottaneen Starry Skyn, jota joskus aiemmin tuli aika ahkerastikkin käytettyä. Tai ainakin muistelen niin, en tiedä ovatko blogiin asti kaikki päässeet :D

Starry Skystä muistelin, että tartte peittääkseen monta kerrosta. Tästä syystä laitoin mustan lakan alle, ja tsädäm! Mustaa laitoin kerroksen ja päälle kaksi kerrosta Starry Skytä. Moonlit Jadea on etusormessa ja pikkurillissa kolme kerrosta. Molemmat lakat olivat ihan kelpo yksilöitä, mitään sen kummempaa huomautettavaa en löytänyt. 

Palluraiset on ylläriylläri tehty dotting toolilla, joita mulle on vähän meinannut kertyä viime aikoina. Olisikohan tällä hetkellä seitsemän eri dottaria? Joista viisi kaksipäisiä. Ja kyllä, tarvitsen jokaista, koska jokaista voi käyttää vähän eri tarkoitukseen! Kaksipäisissä on kaikissa eri kokoiset päät, yksipäistä toinen on hyvä strassien ym. kanssa ja toisessa on superpieni pää!


8 kommenttia:

 1. Oi että kun on kauniit! Mä harvemmin pidän pallokynsistä, mutta tälläin hillitysti toisessa reunassa kynttä ovat kyllä kauniin näköisiä koristeluita nekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä oon aiva tykästynyt sellasiin korosteluihin, että on jossain vähän palloja tai vastaacaa, raitojakin vaikka!

   Poista
  2. No sun pallot ja viivat onkin aina hienoja, mä taas onnistun joka kerta sotkemaan ne aina jotenkin, joten ehkä siinä yksi syy miksi en tykkää koristella niillä :D

   Poista
  3. Haha, hyvin säkin ne osaat! Kieli keskellä suuta ja pari kertaa yritys uusiksi niin johan on pallot juuri oikeassa paikassa ;)

   Poista