torstai 27. marraskuuta 2014

Strassimonsteri


Miyo - Baby Blue
Barry M - Cyan Blue
Barry M - Blackberry
Golden rose - 102

Koska tykkään sinisestä, ja barryämmän sinisistä, näette tänäänkin siniset kynnet. Ja varmaan mun blogihistorian ekat kunnon strassikoristelut! Go go. Ja näin nyt jälkiviisaana voin todeta, että mikä juuri tuo pikkurilligltter on, miksei siihenkin voinut laittaa niitä ihquja strasseja?

Sivuliukuvärjäys oli tän lakkauksen must -juttu, ja strassihörhellykset tuli sitten kaupanpäälle. Strassit tuli oikeestaan siinä kohtaa mukaan, kun totesin omistavani suurinpiirtein kymmenen hyrrää, ja käytän ehkä keskimäärin kymmenen strassia kuussa. Joten niitä oli pakko saada käyteltyä ja kokeiltua, ettei ne vaan muhi laatikossa lisääntymässä!

Jokaista lakkaa on pohjalla kaksi kerrosta, ja siinä sitten tuo sivuttain oleva liukuvärjäys päällä. Miyon Baby Bluen sävyistä lakkaa etsin ikuisuuden, sitten se syöksyi luokseni viime keväänä Seinäjoen kynsimiitissä. Muistan sen tuskan, kuinka hankala oli löytää VAALEANsininen lakka, joka ei taittanut selvästi joko violettiin tai punaiseen tai ihan mihin vaan väriin, tai vaihtoehtoisesti sisältänyt epämääräistä shimmeriä. Jos jatketaan lakkojen alkuperistä, niin Barry Ämmät on toissakesältä (tai joltain lomalta ainakin) poikaystävän tuliaiset Lontoosta.Golden rose on jostain, mistä lie.


2 kommenttia:

  1. Oi, tosi kauniit! Upeasti onnistunut tuo sivuliuku, ja strassit nyt vaan on ihania. Aina. Kaikkialla. No ei nyt vaan, mutta näissä kynsissä ainakin :)

    VastaaPoista