tiistai 4. marraskuuta 2014

Halloween mani


Peggy Sage - Coral Island
Peggy Sage - Black Mat
Rimmel - Nail tip whitener

Teimpäs ne halloween kynnet sitten viimeinkin! No okei, nämä kyllä oikeestaan oli mulla oikeena päivänä, tän kuun ekana päivänä. En vain ole päässyt koneelle muokkamaan kuvia kun vasta nyt :D Perus hämähäkin seiteillä mennään, muttakun ne on niin kivoja!

Coral Islandia löytyy pohjalta kaksi kerrosta, Black Matia töpöttelin meikkisienellä kärkiin, lisää "perus" halloween elementtejä -> oranssi ja musta! Alunperin meinasin laittaa kirkkaan lakan liukuvärjäyksen päälle ja siihen mattaisella black matilla verkko, mutta kappas, unohdin laittaa sen kirkkaan lakan! No onneksi tuo näkyy nytkin kun en päälle sitten laittanut lainkaan päällyslakkaa. Ja on varmaan parempikin näin!

Nimettömän verkko oli aluksi ainut koristelu, mutta muiden kynsien näyttäessä niin kovin orvoilta lisäsin niihinkin hämiksi ja pikkuverkon. Ja pikkurilliin laitoin Orlyn jotain pikkupullossa olevaa glitteriä jonka nimeä en juuri nyt muista saati pysty tarkistamaan (koska puteli on n. 350km päässä), virhevirhe! Ei näyttänyt kovin kivalta, mutten silti poistanutkaan sitä. Hmh. Tajusin sentäs olla laittamatta muihin kynsiin.6 kommenttia: