maanantai 8. heinäkuuta 2013

Big Spender

Essie - Big Spender
Golden rose - Jolly jewels 115

Essie essie essie... Luirua ku mikä. Mutta eipä se toisaalta haitannut, koska peitti kahdella jotakuinkin, kolmannella olisi varmasti peittänyt täysin, mutta keksin mukamas tooooooooosi hyvän idean tehdä päälle Jollyllä ruffianin. Noo, ei se nyt sitten niin hyvä idea ollutkaan. Big Spenderi oli vähän turfhan tumma tämän jollyn kanssa. Pitänee kokeilla tälläistä joillakin muilla väreillä.

Essiessä oli suomi suti, mistä oon pikkuhiljaa alkanut tykkäämään, aluksi se oli mukamas liian leveä, mutta kappas eipäs ole enään. Oikein on mainio. Glittereiden takia poistin nämä foliomenetelmällä, ei ilmeisesti olisi kannattanut. Nyt sen lisäksi että kynnet olisivat hieman oranssit (ne oli oikeasti vain vähän oranssit!) ne ovat nyt punaoranssit, ja erittäin räikeät sellaiset. Yritin uudella blokkiviilallani saada pahimpia pois, ja kyllä se ehkä vähän haaleni. Empä kumminkaan taida ranskiksia tehdä hetkeen :)

2 kommenttia:

  1. Onpas tuo Essien lakka ihanan värinen! Harmi vaan, jos ei oo hirveen peittävä. Ite tykkään eniten lakoista, jotka peittää sillä 1-2 kerroksella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peittävyys on kyllä plussaa. Mulla maksimi on kolme kerrosta, enempää ei sitten enää kiinnossta kerrostaa enempää :D

      Poista