torstai 18. heinäkuuta 2013

Hiekkaraita

Vou, toinen postaus jo tänään.. Yritän saada näitä luonnoksiin jääneitä postattua että sitten kun rupean taas lakkailemaan normaalisti niin olisi edes suurinpiirtein ajan tasalla :D Enää 3, ja Essien keltaisuudenpoistokuuria jäljellä kaksi päivää, joten ihan hyvältä näyttää :)
Essie - Bikini so teeny
Golden rose - Holiday 55
Strasseja

Testasin essien päälle miitistä saatua Orlyn flash dry pikakuivattajaa, koska ajattelin teipeillä laittaa tuon "hiekkaraidan". Ei tää mun mielestä niin hirvee pikakuivattaja ollut, ja jätti kamalat rajat. Tätä oli tosi hankala saada joka kohtaan kynnelle vaikka tuntui että se levisi nopeasti ja hyvin, silti jäi paljon kohtia joissa sitä ei ollu ja niihin jäivät nuo rajat jotka jonkun verran alla olevasta kuvasta näkyvät, livenä näkyiväät tosi selvästi. Ja oon elänyt siinä olettamuksessa, että pikakuivattaja ei tarvitse kovin montaa minuuttia ollakseen täysin kuiva. Annoin olla viisi minuuttia, jonka jälkeen jäi vielä aika selvät jäljet kun painoi sormella, joten annoin olla vielä muutaman minuutin jonka jälkeen en enään jaksanu odottaa. Testasin yhteen kynteen teippiä (jonka olin siis laittanut ensin iholle että ei tarttunut kovin lujasti kynteen), ja se repi mukanaan kaiken laka joka siinä oli kiinni, ei hyvä. Joten vetelin hiekkaraidat vapaalla kädellä. Eli mun mielestä, ei kovin laadukasta tavaraa. Ehkä siveltimen kanssa voisi toimia, koska voi olla että tätä tuli joihinkin kohtiin turhan paljon. 

Essie kuitenkin toimi moitteettomasti, peitti kahdella ja levittyi hyvin, kuten aina. Golden rosellakaan ei ollut mitään ongelmia. Strassitkin kiinnityivät suhteellisen vaivattomasti, mutta koska en laittanut päällyslakkaa, ne tippuivat aika nopsaa. Mutta en tykkää ainakaan näiden strassien päälle laittaa päällyslakkaa koska se harmaannuttaa niitä niin paljon, en sitten tiedä kummassa vika, strasseissa vai päällyslakassa.4 kommenttia:

 1. Minä en tykänny tuosta orlysta :/ Ja nuo strassit harmaantuu aina :( Ite teen aina niin että lakkaan päällyslakkaa kaikkialle muualle mutta en strassin päälle :)

  Mutta ihanat kynnet! Ja tuo hiekkalakkakin on ihana! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei pysy kunnolla jos ei laita päällekin lakkaa :/ Pitäis vissiin koittaa laittaa ihan kynsiliimalla kiinni, mutta pelkään etten saa niitä enää ehjin kynsin pois :D Kiitos ♥ Se on aika rakkauslakka :)

   Poista