lauantai 20. heinäkuuta 2013

Raitaranut


Essie - Ballet slipper
Seppälä Tiia Vanhatapio - Fool's gold
Akryylimaalit, viuhkasivellin ja irtoglitteriä

Maanantaina 18v! Ja tänään illalla synttärit. Olisin muuten tehnyt räikeät synttärikynnet, mutta päivällä pikkusiskon kummisedän häät, jonne nyt ei kumminkaan ihan viitsisi räikeimmissä mahdollisissa kynsissä mennä :D Pyrin siis tekemään hillityn räikeät kynnet, jotka sopivat sekä häihin että synttäreille, onnistuinko?

Mulla on tummansininen mekko jossa on kultaisia ja mustia yksityiskohtia. Juuri mekonsinistä lakkaa mulla ei ollut, enkä halunnut tehdä pohjaa akryylimaaleilla, eikä mustat ranskiksetkaan oikein iskenyt. Vaihtoehdoksi jäi siis kulta, jolla päädyinkin tekemään ranskiksen. Aikani mietittyäni muistin Katjamarian viuhkasivellin kynnet, ja totesin että nythän mä pitstän mun lähes käyttämättömän viuhkasiveltimeni töihin! Oikeassa kädessä ei nyt niin ole kehumista kun vasta harjoittelin, mutta tähän vasempaan olen jopa erittäin tyytyväinen! Sininen on vähän liian vaalea mekkoani ajatellessa mutta tuskin se paljon häiritsee, ainakaan muita kuin itseäni.

Etusormen kanssa vähän sähläsin, mutta ehkä se päivän menee muiden joukossa. Sinikultaiset kynnet näyttivät vielä siltä että kaipaisivat kanssaan jotain, joten iskin parit glitterklöntit ranskiksen rajalle, ja voi että kun tykästyin näihin! Siniset raidat tuovat kivasti "särmää" eivätkä kynnet näytä kovinkaan tylsiltä, mutta eivät ole yliampuvatkaan joten uskaltanen hyvillä mielin huomenna juhlia sekä häissä, että omilla synttäreilläni.
6 kommenttia:

  1. Tosi hienot kynnet! Noi siniset raidat näyttää tosi huolitelluilta, vaikka varmaankin ne on vaan sutaistu päälle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllä niitä kieli keskellä suuta tehtiin ja toivottiin että menisi oikeaan kohtaa :D

      Poista