maanantai 22. heinäkuuta 2013

Fishtail


Seppälä Tiia Vanhatapio - Sangre
Seppälä Tiia Vanhatapio - Black bird
Seppälä Tiia Vanhatapio - Mercury

MASA 18 W !

Kuten eilen lupasin, tänään vähän parempilaatuisia kynsiä, fishtailia en pitkään aikaan tehnyt ja rrrraakastan tätä koristelutyyliä. Tähän vaan kuluu paljon aikaa, lakkaa ja hermoja. Ykski viiva menee vinoon niin ei muuta kuin aloittamaan alusta. Pikkurilli onnistui vähän huonommin kuin muut, mutten jaksanut enää sitä tehdä uusiksi. Yllättävää kyllä, kertaakaan mun ei tarvinnut aloittaa alusta.. Ehkä tässä lajissa siis todella voi kehittyä :D

Mercuryä jaksoin kerrostaa kolme kerrosta, sitten iski paniikki että kuinka hyvin Sangre ja Black Bird paistaa sen läpi että kuinka monta kerrosta sitä pitää joka raitaan laittaa.. Onneksi yksi, joissakin kaksi, kuitenkin riitti suhteellisen hyvin. Näihin olen kyllä kaiken kaikkiaan tyytyväinen.

Ja mikä siinä on kun yleensä miespuoliset huomaa kynnet ensimmäisenä, viikon sisällä 5 on kysyny että onko mulla rakennekynnet ja niistä 3 miehiä ja 2 kappaletta naisia istui saman pöydän ääressä ja toinen kysyi että onko rakennekynnet ja hetken päästä toinen että varmasti on rakennekynnet että jos nää olis omat niin ne olis katkennu jo monta kertaa :D Ja senki oon huomannu että naispuoliset vaan salaa kyylää kynsiä muttei sano mitä mutta miehet mainittee heti ku huomaa että jotaki kynsillä vaikkei sen tarkemmin tietäisikää. Esimerkiksi viimeksi eilen, mun kummisetä yhtäkkiä "näytäppäs vähä sitä kättäs, jaa sä oot vähä koristellu näitä", ja toinen kummisetä joku aika sitten näistä kynsistä totesi että "noitten tekemises on kyllä menny ainaki puoli tuntia!" :D Näillä mennään.

4 kommenttia: