maanantai 1. heinäkuuta 2013

Holoilua
China Glaze - Digital dawn
It's so easy - Black

Oli pakko päästä jakamaan nämä kynnet teidän kanssa nytheti! Strassit jo rupee rapisemaaan.. Kaksi jo tippunut! Eivät ilmeisesti pysy pelkällä pällyslakalla, vaikka pyöreet mulla on sillä hyvin pysynytkin.

Uusi rakkauslakka on löytynyt! Ajattelin vain ensin nopeasti sutaista tätä kynsille, ottaa kuvat ja poistaa, koska ajattelin etten tykkää tälläisesta vaaleanruskeasta. nomutta, mielipide muuttuu, ja sen seurauksena rakastuin tähän. Iiiiihana hololakka! Auringossa en onnistunut tätä näkemään, mutta ei se haittaa ku se on normaalin lampun valossa jo näin ihana. Ei se sitten niin nopeasti poistunutkaan kynsiltä kuin mitä ajattelin, joten täytyi sitten keksiä jokin koristelu, ja miitistä ostetut tähtistrassit kutsuivat. Ajattelin sitten tehdä tähdenlentoja!

Aluksi näissä oli vain yksi tähti, mutta tulin siihen lopputulokseen että laitampas toisenkin. Ja pelkillä mustilla viivoilla näytti hieman vajavaiselta joten lisäsin kahta erilaista kultaista hilettä, vähän isompaa ja pienempää.

Digital dawn peitti kahdella jo ihan hyvin, mutta lisäsin vielä kolmannen. Levittyi kuin itsestään ja kuivuikin nopeasti, holoisuus on mielestäni hyvä! Jossain valossa näyttää vaaleanruskealta, jossain taas ihan punaruskealta, kummastakin väristä tykkään! It's so easyn koristelulakassa on superohut sivellin, mikä on ihan hyvä juttu koska omistan jo vähän paksumpisiveltimisen koristelulakan. Tästäkään ei ole mitään moitittavaa :)
6 kommenttia:

 1. Kivat kynnet! :) Tuo on kyllä nätti holo lakka!

  VastaaPoista
 2. Minusta tämä lakka on tosi kaunis! Koristelutkin käyvät kivasti lakkaan :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on vielä vähän sellanen viha-rakkaus-suhde näihin hololakkoihin. :D Mutta tuo on hirmu nätti sävy, miellyttää jopa mun silmää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en niin hirveesti niistä Color Clubin holoista perusta, mun mielestä niissä on jo vähän liikaa sitä holoisuutta :D Tämä on tälläinen mukavan neutraali, eikä tuo holoisuus ole yliampuva :)

   Poista